Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen leszólítós szöveggel érdemes próbálkoznia egy olyan srácnak, aki kedves és aranyos volna ugyan, de nem a legsármosabb külsővel áldotta meg a sors?
Ha ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezel, akkor a legjobb az "éppen most örököltem a nagybátyámtól 300 millió forintot". Sajnos ez van.
Lehetsz, te akármilyen kedves, aranyos, ha nem felelsz meg a média által sugárzott álompasi képnek, akkor le se szarnak, csak akkor ha gazdag vagy.
Minden az önbizalmon múlik! :D
Hogy hogy adod elő magad. Meg hát a humor sem utolsó.
Egy csomó, kifejezetten szép, csinos lány ismerősömnek van "átlagos" kinézetű, vagy akár (szerintem) csúnya barátja. Tapasztalataim alapján a jóképű fiúknak fontosabb, hogy szép lány legyen a barátnőjük, mint fordítva.
Viszont ha nem ismered előtte a lányt, és egy diszkóban vagy egyéb buliban mész oda leszólítani, akkor tényleg könnyen előfordulhat, hogy külső alapján dönt. Mert ott sokan csak egyéjszakás kalandra, vagy egyszerűen flörtre, incselkedésre hajtanak, azt meg jobban szeretik jóképű fiúkkal. Szóval szerintem ne "leszólítással" (tehát hogy konkrétan az első mondatodból kiderül hogy fel akarod szedni a csajt) kezdd, hanem csak sima beszélgetéssel, "barátkozással". Ezt pedig érdemes nem buliban, hanem valami közösségben, ahol lehet közös téma, és így nem feltűnő ha nekiállsz beszélgetni egy csajjal .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!