Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, milyen leszólítós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen leszólítós szöveggel érdemes próbálkoznia egy olyan srácnak, aki kedves és aranyos volna ugyan, de nem a legsármosabb külsővel áldotta meg a sors?

Figyelt kérdés
Egy kb. átlagos külsejű - azaz sem feltűnően vonzó, sem feltűnően csúnya - fiatal sráctól milyen ismerkedést kezdeményező szöveget vennétek szívesen? Köszi ha válaszoltok:)
2011. aug. 12. 16:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

a legegyszerűbb és legnagyszerűbb mindig az, hogy szia meghívhatlak egy italra/kávéra/ lenne kedved beülni valahova? és egy mosoly

vagy azonnal azt mondja, hogy nem, vagy zavarba jön, és olyankor lehet időt húzni, hogy eldöntse magában, hogy van-e kedve vagy nem

2012. jún. 5. 11:48
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenkivel értek egyet. Pl ha egy srác nem annyira helyes, de a dumájával nagyon levesz a lábamról, akkor találkoznék vele. Történt már ilyen.

És nem a nyalizásra célzok, vagy a béna bókokra, hanem a jól ellőtt poénbombákra. :D

Ha pl egy Adam Sanler minőségű pasas (aki szerintem inkább ronda, mint helyes) az ő humorával rendelkezne, az nálam oké. [Anyagiakat félre téve! A mai gondolkodással ellentétben nem mindenkinek ez a fontos!]

18/L

2012. jún. 24. 01:30
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Tedd félre a szar sablon szövegeket, felejtsd el a média által sugárzott hulladékot és találj ki valami egyedit, de akár az is pont elég, ha meglátod az utcán és azt mondod neki, hogy szia, meg akarlak ismerni mert nagyon vonzónak talállak. Meglepődnek ha az utcán valaki ilyent mond, főleg ha jól is adja elő.
2012. júl. 5. 23:32
 14/16 anonim ***** válasza:
76%

Pl.: "Szia! Meg szeretnelek ismerni kozelebbrol, mondjuk -20 centirol?" :))

Te most komolyan azt hiszed, hogy ezek a szovegek a nyerok? Hogy bedobsz egy ilyen megakombot es akarkit megdonthetsz? Nem ilyen egyszeru. Sokkal tobb dolog kell, pl.: laza stilus, jo humor, onbizalom es ugy egyaltalan a vilagnezeted egeszseges kell legyen. Ha ezek meg vannak akkor mar jo eselyeid vannak es a szovegen se kell majd agyalj...

2012. júl. 20. 16:46
 15/16 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal. :) A bátorság a lényeg hogy menj oda, ha szimpi vagy a csajnak akkor ugyis összejön a beszélgetés, ismerkedés. :)
2012. aug. 20. 01:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Én van h sokszor beszélgetnek mellettem hangosan és én is hallom és teszek vmi poénos megjegyzést az egyik mondatukra, többnyire kedvesen reagálnak és ki is alakul 1 beszélgetés :D
2012. szept. 4. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!