Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Aki hosszú évekig nem talál...

Aki hosszú évekig nem talál párt, hogy tud pozitív maradni és reménykedni?

Figyelt kérdés
2014. jún. 18. 23:18
1 2
 11/16 Magoran ***** válasza:

Hozzáállás kérdése. Ha már közhelyek, akkor minden a fejben dől el. Ha úgy állsz hozzá, hogy úgyse lesz senkid, akkor egyrészt tényleg nem is lesz, másrészt nehezebben is fogod viselni. Egyrészt a hozzáállásod miatt, másrészt, mert tovább kell bírnod. Ha nem viseled jól a dolgot, az rombolja az önbizalmat, ez pedig megint hátráltat a pártalálásban, így egy ördögi körbe kerülsz.

Ha eltereled a figyelmed erről a témáról, foglalkozol valami mással, kimerülsz a körből. Nyilván, ez valentin-napkor nem valami könnyű, de megfelelő módszerekkel át lehet vészelni

2014. jún. 18. 23:36
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem sokat segít, hogy tudom, hogy van olyan fiú, akit keresek. Az egy dolog, hogy Vele nem kölcsönös, de nem irreálisak az elvárásaim, és így tudom, hogy előbb-utóbb én is sikerrel járok :)
2014. jún. 18. 23:38
 13/16 anonim ***** válasza:
biztos vagyok benne hogy nem egyedül fogok megöregedni. egyszerűen tudom. hiszek benne. nem vagyok csúnya, tudok szeretni és én is szerethető vagyok. előbb vagy utóbb pedig találkozni fogok azzal aki illik is hozzám. addig meg várok, mert jelenleg én sem állok készen egy komoly párkapcsolatra. szóval most nem ennek van itt az ideje szerintem, hanem a felkészülésnek, tehát én úgy várok hogy készítem magam :D
2014. jún. 18. 23:44
 14/16 anonim ***** válasza:
Sehogy. Vannak biztosan olyanok, akiknek megy. Én már évekkel ezelőtt elkönyveltem, hogy sohasem lesz párom, mindezek ellenére egy apró fénysugár játszik még valahol a sötétségben, de nem adok rá nagy esélyt. Írhatnék egy egész regényt erről, hogy mennyi minden szokott a fejemben motoszkálni. Hosszú távon nem lehet ezt kibírni és belehülyül az ember. Remény? Hagyjuk már...
2014. jún. 19. 00:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Személyesen nálam az a baj, hogy az előző kapcsolatom óriási arconcsapással ért véget, amiből a mai napig nem jöttem ki. Ez 1 éve volt. Erre rátett még egy lapáttal, hogy én hülye csakazértis megpróbáltam egy olyan lánynál, akinek kb 1% esély volt, de bíztam abban az 1%-ban (volt vér a pucámban). Vannak, akiknek nem számít, vannak, akiket nagyon lesújt. Engem nagyon.
2014. jún. 19. 00:40
 16/16 anonim válasza:

Találással nem volt baj,csak a megtartással.

De mióta dolgozom,már a keresésre sincs időm,az alvásról nem is beszélve.

23/F

2014. jún. 19. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!