Szerintetek tetszhettem neki?
Figyelt kérdés
most kezdtem el dolgozni és van egy srác a meló helyen akivel együtt dolgoztam az első két nap első nap nagyon nézett mikor kimentünk enni szünetben meg beszélgettünk munka közben kérdezte van e barátom meg ilyenek majd másnap mikor az állványt takarítottam leguggolt hozzám de nem mondott semmit csak nézett. azóta több mint egy hét telt el és nem igazán találkoztunk mert másik műszakban van de mikor műszakváltásnál taliztunk akkor mindig köszönt (és pénteken megint egy műszakban leszek vele). de nem tudtam eldönteni hogy tetszem e neki vagy csak mert ismeri tesóm azért nézett annyira. csak amikor leguggolt hozzám az kicsi fura volt mert semmit nem mondott csak a szemembe nézet és mikor kérdeztem tőle mit szeretne, akkor meg ment vissza csinálni a munkáját.2014. jún. 18. 18:39
1/1 anonim válasza:
igen, tetszel, csak kicsit félénk, de péntek a ti napotok lesz! beszélgess vele sokat! hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!