Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszhettem neki?

Figyelt kérdés
Egy táborban beleestem egy fiúba aki sok olyan jelet mutatott hogy tetszhetek neki...például ha valami bajom esett akkor egyből odafutott stb...megkérdezte a barátnőm tőle hogy járna e velem...elöbb azt mondta,hogy erre inkább magába válaszol ...aztán mondta a barátnőm neki hogy nekem tetszik a fiú...a fiú erre azt mondta,hogy neki más tetszik...szerintetek bepánikolt vagy mi?
2014. jún. 4. 21:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem szimplán más jött be neki...
2014. jún. 4. 21:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a barátnőd tetszik neki?
2014. jún. 4. 21:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem,tudom,hogy kijött be neki és az nem a barátnöm volt...
2014. jún. 4. 21:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Most nem tudom, hogy ezzel arra akarsz-e utalni, hogy tuti te jössz be neki, de van egy csomó olyan srác, akik elég közvetlenek lányokkal, és mégsem akarnak semmit tőlük. Ettől függetlenül persze a te verziód is lehetséges, de az igazat csak egy ember tudja, és ő valószínűleg nem köztünk van.
2014. jún. 4. 21:42
 5/7 anonim ***** válasza:
A barátnőd rontotta el a dolgokat. Mi az, hogy MEGKÉRDEZTE, HOGY NEM JÁRNA-E VELED... Na itt volt a hiba. Mert ilyet nem szabad kérdezni. Mert ez neki is ciki. Ha járna Veled, ha nem, mindig azt fogja mondani hogy nem! Most komolyan... Azt hitted, hogy azt válaszolja majd, hogy: Igen! És akkor happy ending. Ez nem így működik. Remélem a jövőben elfogadod a tanácsom, és nem veszed rossz néven. :) Az ilyen táboros szerelmek pedig mindig könnyen jönnek, és rossz végük van.
2014. jún. 5. 18:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!:) Nem én jöttem be neki szimplán csak udvarias volt...:(
2014. jún. 6. 14:26
 7/7 anonim válasza:
Szerintem is valószínűleg rendes akart csak lenni... Attól, hogy barátkoztok, nem jelenti azt, hogy tetszel neki...
2014. jún. 6. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!