Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz erről? Vajon melyiküknek tetszhettem?
Ma teszteltem magam 2 lányon. Mélyen a szemükbe nézte és mosolyogtam.
1. lány (13 éves): max 1 másodpercig nézett a szemembe aztán hirtelen oldalra nézett.
2. lány (14 éves): sokáig nézett a szembe és ő is mosolygott aztán megkérdezte mit nézel és nevetett.
Mit gondoltok melyiknek tetszhettek? A válaszok után elmondom milyen viszonyba vagyok velük, van-e valamelyiknek barátja, melyikhez közeledek/udvarolok. Annyit elmondok, hogy mind kettővel beszélő viszonyba vagyok.
14/F
Sztem a 13 éves csajnak tuti. Annyira tipikus ez a "szemébe nézek aztán elkapom a tekintetem" dolog. Neki tuti bejössz.
A második...sztem max annyi h tetszel neki de barátként gondol rád, mert ha kibírja h hosszan a szemedbe nézzen... Ált. a lányok nem bírnak egy olyan srác szemébe nézni hosszan aki tetszik neki.
L/16
Grat!
Valahol én is így érzem de nem voltam benne biztos.
én is ezt csinálom :D
beszélgetek egy olyan fiúval akivel tetszünk egymásnak és nézett a szemembe mosolygott és én meg nem bírtam xD
de nem direkt..ez csakúgy jön nálunk csajoknál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!