Tetszhettem neki?
Figyelt kérdés
A mai nap hazafelé jövet a buszon végre sikerül leülnöm, majd úgy félúton egy lány oda állt mellém. Amíg le nem szállt egész végig "nekem dőlt" meg a lábával folyton hozzá-hozzá ért az én lábamhoz. Nem is volt kanyar vagy hasonlók, de ő akkor is csak "löködött". Plusz még annyi volt, hogy néha úgy rám-rám nézett. (nem úgy, mint másra néznél, annál sűrűbben.) Nem tudom, ez azért lehetett mert bejöttem neki, vagy csak mert szédült. (?:D)
Korombeli lányok. Ti csinálnátok ilyet? Vagy?
Köszi a válaszokat. :)
15/F A lány is ilyen körül lehet.
2013. dec. 13. 14:57
1/5 anonim válasza:
Az ő kedvenc helyén álltál vagy csak részeg volt. Egyéni megítélésem alapján a világon semmit nem akart tőled.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy részeg lett volna, nem úgy nézett ki.
Nem álltam senkinek a helyén, mert ültem. :)
Mindenesetre köszönöm a válaszod!
2013. dec. 13. 15:01
3/5 anonim válasza:
Egy hülye bunkó vagy, azt akarta hogy add át neki a helyet.
4/5 anonim válasza:
Túl sokat képzelsz bele. Velem már történt olyan, hogy látványosan mellém akart ülni egy lány l. Anyámmal mentünk együtt, õ munkába, én iskolába egy tök üres buszon. Az egyik megállóban felszállt, beállt a csuklóba, és figyelt minket. Rengeteg szabad hely volt még a buszon, de amikor anyám elment mellõlem, akkor mint Speedy Gonzalez úgy viharzott mellém, és nekemdõlt.
5/5 A kérdező kommentje:
Jogosak a válaszok, kivétel a kettes. Ugyan miért lennék bunkó? Ha azt akarta volna, hogy adjam át a helyem, akkor ne csak löködjön, hanem szóljon.
2013. dec. 13. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!