Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap a strandon 1 srác szemezett velem, volt vele 1 csonti csaj, nemtom kije lehetett, de a medencében körülöttem úszkált és figyelgetett (mármint a srác). Tetszhettem neki? (nem vagyok csúnya! ) 14/L

Figyelt kérdés
Mit gondoltok? Negatív kommentelôk kìmèljenek! !
2012. jún. 30. 09:59
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
azt hogy tulreagalod. Nezett, és uszkált...ennyi
2012. jún. 30. 10:01
 2/23 A kérdező kommentje:

È

n arra gondoltam h a tesója mer semmi csòk meg ölelès nem volt. ès a csaj bûnronda volt. :D

2012. jún. 30. 10:02
 3/23 anonim ***** válasza:
94%

csonti csaj, mi? gondolom sokkal jobban nézett ki nálad...

negatív kommenteket nem akarsz, de már elve úgy írod ki a kérdést, hogy szimpatikus nem lehetsz senkinek :D

2012. jún. 30. 10:02
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
# 3 nekem is ez volt a benyomasom
2012. jún. 30. 10:04
 5/23 anonim ***** válasza:
84%

Mellesleg ha valaki így beszélne a testvéremről, és megtudnám, miattam akár a világ legszebb embere is lehetne, akkor se kellene.

Szánalmas vagy kislány, ezt gondolom.

2012. jún. 30. 10:12
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
a medencében mit csináltál? csak álltál egy helyben? vagy úsztál is? esetleg játszottál a vízben, stb?
2012. jún. 30. 10:20
 7/23 anonim ***** válasza:
85%
Ha "lecsontizol" egy vékony csajt, akkor gondolom te duci vagy. Nagyon szimpatikus hozzáállás...
2012. jún. 30. 10:24
 8/23 anonim ***** válasza:
81%

Ez a baj veletek 14/L- ek egy részével. Az a menő, ha minél parasztabbak vagytok. Legalábbis ti azt hiszitek. Gondolom dohányzól is, meg a fikádat is megeszed. Előre sajnálom szegény srácot akit kiszemelsz magadnak, kár hogy nincs a homlokodra írva, "paraszt disznyó vagyok"!

Így csak az állna szóba veled, aki szereti az állatokat... vagy az sem. Szerencsére nem az összes 14/L ilyen, elnézést kérhetsz a korosztályodtól a nevedben is...

:D

2012. jún. 30. 10:33
 9/23 anonim ***** válasza:
10%

sok primitív hozzászóló, most nem mindegy hogy nevezte azt a másik csajt? miért nem lehet magára a kérdésre koncentrálni? ennél sokkal nagyobb parasztok vannak itt gyakorin!

én nem hiszem h a csonti az nagyon csúnya, lebecsmérlő szó lenne. se idiótát, se hülyét stb. nem mondott arra a csajra. csak próbálta szépen érthetően leírni, milyen csajjal volt a srác, de nektek muszáj a lényegtelen részekbe belekötni. csak mert engem is a kérdésre adott válaszok érdekelnének, erre azon csámcsog mindenki h hogyan fogalmaz a kérdező. ezt mindegyik kérdésnél nagyon utálom és biztos sokan mások is.

2012. jún. 30. 10:39
 10/23 anonim ***** válasza:
58%

Ha a kerdes mar kapasbol rossz akkor nem varhat jobb valaszokat.

De az en gondolatom: Tul ertekeled a semmit

2012. jún. 30. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!