Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap a strandon 1 srác szemezett velem, volt vele 1 csonti csaj, nemtom kije lehetett, de a medencében körülöttem úszkált és figyelgetett (mármint a srác). Tetszhettem neki? (nem vagyok csúnya! ) 14/L

Figyelt kérdés
Mit gondoltok? Negatív kommentelôk kìmèljenek! !
2012. jún. 30. 09:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
10-es voltam, legjobb lenne, az összes választ törölni ami nem a kérdésre válaszol, az enyéimmel együtt, egy választ írni h legközelebb ne nevezzen bűnrondának másokat a kérdező, akkor nem lenne se off, se semmi. mert ezt többek között én is jól szétoffoltam
2012. jún. 30. 15:06
 22/23 anonim ***** válasza:

én egyébként kifejezettem szeretem nézni amikor lányok vízben vannak. nagyon feltűnő nem akarok lenni, de simán elnézegetném hosszú ideig ahogy egy lány a medencében van és ott úszik meg mindenfélét csinál. ha lenne egy medence, amiben fürdik, játszik, úszik kb. 10 lány, akkor én legszívesebben ott ülnék a parton és órák hosszat nézném őket. és persze szívesen beszállnék és jól megfürdetném egymás után mindegyiket és dobálnám őket a vízben meg hasonlók :D

más fiúk hogy vannak ezzel, nem tudom, de én így.

egyébként van pl. vizes haj fétis, meg valaki arra bukik amikor a lány feljön a víz alól és a vizes haja az arcába lóg, meg amikor a vízből kiemelve a fejét hátradobja a haját meg rengeteg dolog. valakinek meg úszósapka fétise van. én meg pl. azt szeretem nézni ha lányok kézen állnak meg bukfenceznek a vízben. ezért is néha lesem őket hátha valamelyik ilyet fog csinálni :D

2012. jún. 30. 15:13
 23/23 anonim ***** válasza:
Irigy vagy
2012. júl. 1. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!