Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap a strandon 1 srác szemezett velem, volt vele 1 csonti csaj, nemtom kije lehetett, de a medencében körülöttem úszkált és figyelgetett (mármint a srác). Tetszhettem neki? (nem vagyok csúnya! ) 14/L
12-es most te sem a kérdésre válaszoltál.
sztem a csonti nem gáz szó. alapból van az embernek önkritikája. és azt sem jelenti h bűnronda, csonti, attól még lehet szép, nem?
én korábbi válaszban válaszoltam a kérdésre is, azért bátorkodtam felhívni a figyelmét a kedves kritikus nagyközönségnek h esetleg a ha kérdésre válaszolnának, az nagyon jó lenne.
lehet lepontozni megint, de lehet a kérdésre is válaszolni ám!
UTÁLOM ÉS MÁSOK IS, HA OLVASSÁK A VÁLASZOKAT, MERT TÉNYLEG AZ ÉRDEKELNE HOGY A KÉRDÉSRE MIKET VÁLASZOLTOK, ERRE TÖK MÁS VÁLASZOK JÖNNEK! BENNE VAN A GYAKORIKERDESEK.HU SZABÁLYAI KÖZT HOGY A KÉRDÉSRE KELL VÁLASZOLNI!
Kérdező, tényleg szebben is fogalmazhattál volna, de mindegy.
Kedves 12-es!
A 10-es válaszoló voltam, a 7-est is én írtam, szóval lehet reklamálni h nem a kérdésre reagálok. a 7-es 100%-osan hasznosnak tűnik,de most biztos odamegy mindenk h lepontozza, de ez amúgy nem érdekel.
Most mit akartok 14 éves, ha a szülei nem nevelik, akkor nem olyan meglepő a viselkedése, majd kinövi. Ha nem, akkor is az ő baja...
Amúgy lehet, hogy tetszettél, lehet, hogy nem. Ezt csak és kizárólag ő tudta volna megmondani, szóval most már tök fölösleges rajta rágódni, hogy azt nézte vajon, hogy "de szép lány" vagy, hogy "jézusom, ez a hülye is sminkkel jött a medencébe, és most úgy néz ki, mint a kiscsaj a körből... szánalom". Szóval legközelebb őt kérdezd meg, ne minket. Ő bizonyára meg tudja mondani a helyes választ.
Igazad van, tényleg kedvesebben is helyre lehet tenni.
Akkor kedves kérdező, ne haragudj hogy bunkó módon tettelek helyre, elvégre nem tehetsz róla hogy ilyen elfuserált bunkó paraszt módon írsz, és hogy ez a menő nálatok, nem te tehetsz arról hogy ekkora bunkó paraj vagy, hogy még neked álljon feljebb, amiért megírják, hogy nagyon bután gondolkozol!
Így jó?
Kedves nagyokosnak, az is benne vana gyk szabályzatában hogy ne offolj. Ne fáradj, magamtól is tudom hogy én is megszegtem a szabályt, de mentségemre szóljon, hogy a sárgán is sikerűlt tegnap átmennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!