Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kezdeményezzek én?

Kezdeményezzek én?

Figyelt kérdés
Van egy srác az iskolában, évfolyam társam, jövőre már végzősök leszünk,és nagyon szeretném megismerni, de ő egyáltalán nem lép felém. Három éve épp hogy szóltunk egymáshoz. Néha olyan mintha figyelne, meg érdekelném, másnap meg semmi, és akkor úgy érzem mintha beképzeltem volna az egészet. Eddig egy srácnál sem kezdeményeztem, mindig megvártam, hogy ők keressenek. Ugyan nem vagyok egy szépségkirálynő, de azért sikerült az évfolyamomból minden fiúval több mondatot váltanom, ő az egyetlen aki az istenért nem jön oda, és persze engem pont ő fogott meg. Mégcsak facebook-on sem az ismerősöm, igaz azt tudom róla, hogy ő nem igazán netezik. Jelöljem be én, vagy valószínű, hogy tényleg egyáltalán nem érdeklem? Srácok ha tetszik nektek valaki mindenképp kezdeményeztek, vagy van olyan köztetek, aki csak azért is megvárja, hogy a lány lépjen?
2014. jún. 17. 20:52
 1/7 anonim válasza:

Vannak, őket hívják félénk fiúknak.

Kezdeményezz te. Jelöld be, beszélgessetek, el is hívhatod, ha látod, hogy szimpatizál, aztán majd alakul. Ha meg sem próbálod, akkor csak azon fogsz őrlődni, hogy miért nem próbáltad még csak meg sem.

2014. jún. 17. 20:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Igazából pont az zavar, hogy nem tűnik félénk srácnak. Általánosságban bejön a lányoknak, sportol, meg mindenkivel jól kijön.
2014. jún. 17. 20:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem arthat ha 3 éve varsz te észlény.
2014. jún. 17. 20:56
 4/7 anonim válasza:
Első vagyok. Az én kiszemeltem is nagyon jól kijön mindenkivel, mindig beszélget mindenkivel, és szerintem kifejezetten a helyes kategória, mégis nyúlbéla volt és nekem kellett felkötni a gatyát, amit nem is bánok, mert vért izzadva, de együtt vagyunk :)
2014. jún. 17. 20:58
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem azt mondom, hogy három éve megállás nélkül róla álmodozom, nekem is volt közbe más srác, csak mindig szimpatikusnak találtam.

Első: és ő sem kezdeményezett egyáltalán? Semmi jelét nem láttad? :)

2014. jún. 17. 21:00
 6/7 anonim válasza:
Nem. Nekem kellett bejelölni, elhívni első randira, telószámot cserélni, programokat szervezni. 1 év alatt, de sikerült összejönnünk és nem is bánom. Azóta megjött az önbizalma és minden okés.
2014. jún. 17. 21:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor én is összeszedem magam azt hiszem :)
2014. jún. 17. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!