Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan kezdeményezzek?

Hogyan kezdeményezzek?

Figyelt kérdés

az a helyet hogy megismertem egy lányt pár hete, sokat beszéltünk facebookon és párszor találkoztunk, még nem beszéltünk arról hogy mi barátok leszünk-e vagy mik leszünk, én többet akarok, de nem tudom hogy kezdeményezzem

csak hozzam fel a témát hogy többet akarok, vagy csak csókoljam meg spontán?

nincs ilyenben tapasztalatom, mindketten 16 évesek vagyunk,tehát bármilyen tanácsot elfogadok:)

és légyszives normális válaszokat, mivel én is normális kérdést tettem fel:) köszönöm!

2014. jún. 1. 08:35
 1/4 anonim válasza:
Hát, nézz mélyen a szemébe és ha viszonozza nyugodtan megcsókolhatod, de először ez inkább csak valami szájra puszi jellegű legyen, hogy ne higgye, hogy nagyon nyomulsz. HA viszont nem viszonozza próbálj minél többet találkozni vele és, ha sokat beszélgettek egy idő után ő is érdeklődni fog utánad. :)
2014. jún. 1. 12:51
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi:) és ezt milyen helyzetben lenne a legjobb?:) úgy értem milyen témáról beszéljünk épp, és találkozás vége felé lenne érdemes nem?
2014. jún. 1. 14:23
 3/4 anonim válasza:
Hát szerintem kérdezd a barátairól és igen a végén lenne a legjobb mikor úgy mond "elbúcsúztok" :)) üdv: 1# válaszoló
2014. jún. 1. 16:29
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi :)
2014. jún. 1. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!