Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy kezdeményezzek neki, ha...

Hogy kezdeményezzek neki, ha csak a suli folyosóján futunk össze? 20/L

Figyelt kérdés
A legnagyszerűbb srác,akiért küzdeni szeretnék, csak nem tudom hogy vágjak bele. Már régóta tetszik nekem , de ő észre sem vesz, ha észre is vesz csak egy pillanatra találkozik a tekintetünk. És ott van ez a tipikus " majd lesz másik", nem szitem nem lesz olyan , mint az A Fiú, mert már régóta ő viszi nálam a pálmát, a tekintetéből sugárzik az őszinteség, a szeretetteljesség... és ezt keresem minden fiúban.
2014. máj. 29. 14:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Verd ki a kezéből a könyvet, cseszd a táskáját a földhöz. garantált reakció.
2014. máj. 29. 14:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyszerűen szólítsd le... Van vesztenivalód, mert egy suliba jártok, de szerintem nyugodtan menj oda hozzá. Szia, bemutatkozol és megkérdezed, h lenne-e kedved megismerkedni.
2014. máj. 29. 14:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Atlagként ne a legjobb pasit vedd észre.
2014. máj. 29. 14:16
 4/8 anonim ***** válasza:
mi fogott meg benne?
2014. máj. 29. 14:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Gyorsan tedd meg, hogy odamész hozzá, amíg még megteheted mert lassan vége a tanévnek! Nem sokat veszthetsz! ;) Hajrá!
2014. máj. 29. 14:44
 6/8 anonim válasza:
Ha ennyire fontos neked ez a srác, akkor ha látod mosolyog rá, köszönj neki és lehet fel kelted az érdeklődését...ha van közös ismerősötök kérd meg hogy mutasson be titeket egymásnak, vagy ahogy már írták menj oda hozzá és egyszerűen beszélgess vele.....akárhogy is lesz legalább megpróbáltad
2014. máj. 29. 15:23
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm Mindenkinek :))

Ami megfogott benne az a sugárzóan szeretetteljes szemek, van egy fajta stílusa, ami nagyon cuki.Szeretem azt látni rajta, hogy jó kedvűen és mindig közvetlenül,barátságosan beszélget osztálytársaival. Neki van a legnagyobb SZÍVE, amit sosem fog elveszíteni és nem is ajánlom, mert különben...:) Amiért még jobban szeretem, az az hogy a lányokat nem kategórizálja, mindig melléjük áll és soha sem él vissza a helyzettel. A legjobb ember. A legjobb barát. A legjobb testvér. A legjobb apa lenne belőle.

Vele akár az egész életemet is leélném.

2014. máj. 29. 15:38
 8/8 anonim válasza:
na sikerült beszélned a sráccal? :)
2014. jún. 12. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!