Ha a nőnek azt kell éreznie, hogy tennie kell értem, akkor hogyan kezdeményezzek?
úristen, azért nem talál annyi ember párt, mert túl van kombinálva dolog
ha tetszik valaki odamész hozzá, ezt már én is beláttam, hiába nő vagyok és nagyon zárkózott, de ha valaki annyira megtetszik, hogy szinte bármit megtennék érte, akkor az ösztönök győznek és odamegyek hozzá, kvázi kezdeményezek..
23N
teperkedni? ez meg miféle szó? ezt úgy mondják, hogy teperni XD
amúgy amíg mások véleménye után mész, ne várd, hogy valaki eredetinek tartson
Kedves második!
És mikor hozzád mennek oda? Ebből is szokott valami alakulni ? Vagy inkább akkor, mikor te kezdeményezel ?
Hát amikor én kezdeményezek, abból még nem sült ki semmi jó. Eddig kivétel nélkül kiderült a srácokról hogy foglaltak. Hát ilyen a formám, de előre ezt nem lehet tudni..
Amikor hozzám jönnek oda, azt is nagyon jó, értékelem, mert nem minden pasi kezdeményezős típus. Ha a szimpátia meg van elsőre, akkor lehet több is belőle.
De a nő csak akkor fogja ezt érezni ha tetszel neki és ő nézett ki magának téged...
Ha te nézted ki őt, neked kell próbálkoznod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!