Mit gondoltok mit tegyek? Érdemes vele foglalkozni? Vagy mit érezhet egyáltalán? Jöhet ki még ebből valami jó?
Sziasztok!Van egy fiú aki lassan 16 hónapja tetszik(ezt ő 15hónapja tudja)...Én próbálok közeledni hozzá facebook-on és személyesen is szoktam beszélni vele.Sokszor előfordul hogy a lányokról beszél ő milyen szép stb.stb. és azt mondják ezzel féltékennyé szeretne tenni...mikor személyesen beszélünk majdnem hogy rendszeresen elkezd nevetni/bazsalyogni ...nézni is szokott.egyszer volt olyan hogy ő keresett engem a facebook-on ..Az is sokszor előfordul hogy megnézi de nem ír vissza az egyik ismerősöm szerint játszik velem..a másik ismerősöm szerint tetszem neki de nem a külsőm hanem a belsőm hogy eltudunk hülyéskedni stb.stb. a harmadik ismerősöm pedig azt mondja hogy tetszem neki de még ő sem jött rá..nem tudja eldönteni mi a jó és hogy mit szeretne.
Egy nagyon félénk és aranyos fiúról van szó.Én erről már beszéltem vele és azt mondta hogy nem tetszem neki és megkérdeztem hogy elmerné-e mondani és ő erre azt felelte hogy miért ne mondaná el?
Normális válaszokat szeretnék!
A válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!