Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Jó volna, ha jóslással tudnék...

Jó volna, ha jóslással tudnék foglalkozni. Ki is néztem egy iskolát. De a családom fél, hogy ezzel a foglalkozással még csak minimálbért se keresném meg. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Sokan azt mondják, hogy munka mellett csinálják, de én szeretném ha ez lehetne a hivatásom.

Véleményeket, tapasztalatokat várok.

2013. febr. 28. 07:44
 1/3 anonim ***** válasza:
iskola van a jóslásra???? ... hová jut a világ?!
2013. febr. 28. 09:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Iskola?Ugyan már!Csak nem hiszed el azt a baromságot, hogy iskolában megtudnak bárkit is tanítani jósolni?Igen, vannak már ilyen "ezos" iskolák is, itt is megjelentek a pénzlenyúló csalók, akik könnyen jó üzletet csinálnak a papírb.zi birkamagyarból.Nem kétlem, hogy vannak emberek, akiknek vannak efféle képességeik, de ez olyan dolog, amit iskolában semmiképp sem lehet megtanulni, ez veleszületett dolog.És javaslom azt is, hogy ha esetleg magadnak akarsz jósoltatni, messziről kerüld az olyan jósokat, akik diplomát mutogatnak!

Ez is inkább afféle "bizalmi állás", az ügyes jósnak híre megy és egymásnak ajánlják az emberek.Akik nem csalódtak benne, újra felkeresik.

2013. febr. 28. 10:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Minden rosszmájúságot nélkülözve javaslom neked, hogy inkább válassz magadnak valami tisztességes, rendes hivatást.

Nem tudom, hogy mennyit keres egy "átlagos jós", de szerintem csak annak hoz jó pénzt, akit felkap a média és pl. valami műsorban szerepel. Amúgy nehezen tudom elképzelni, hogy ebből jól meg lehet élni (és ez nem is baj, hogy őszinte legyek).

Egyébként mi az a suli, amit kinéztél? Kíváncsi vagyok.

2013. febr. 28. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!