Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a zeekrewardsrol...

Ilyes levente54 kérdése:

Mit gondoltok a zeekrewardsrol? Erdemes e foglalkozni vele?

Figyelt kérdés
2012. aug. 16. 19:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
53%
piramisjáték, nem érdemes.
2012. aug. 16. 20:00
 2/17 anonim ***** válasza:

MÁR nem érdemes. Fél éve még érdemes volt.

Most már látni a végét, úgyhogy belépni nem érdemes.

2012. aug. 16. 20:51
 3/17 anonim ***** válasza:
ez hülyeség, érdemes.
2012. aug. 17. 00:46
 4/17 anonim ***** válasza:

10M$ profit naponta? Hol élsz te ember, a Microsoftnak van ennyi profitja...

Kicsit el vagytok veszve, azt sem tudjátok magatok mibe szálltok be. A zeekler egy nevetséges fedőcég minimális bevétellel a zeekrewards pedig egy piramisjáték.

100x ki lett itt tárgyalva a gyakorin, meg lettek mutatva a bizonyítékok, sőt, mostanság már borul a bili az egész körül és mindenki azt jósolja, hogy max. jövő év elején bedől. Ennyi volt.

2012. aug. 17. 08:55
 5/17 anonim válasza:
az pont jo nekem jovo ev elejeig lesz 6ezer valamenyi dollarom:))
2012. aug. 17. 08:57
 6/17 anonim válasza:
itt is esszel kell cselekedni nem ugy, hogy most latjuk, hogy megy es akkor mindig csak tesszuk es tesszuk be a penzt.
2012. aug. 17. 08:58
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

"az pont jo nekem jovo ev elejeig lesz 6ezer valamenyi dollarom:))"

Azért előre ne költsd el... Tudod, ki tudja, hátha mégsem mi vagyunk a hülyék..

2012. aug. 17. 09:15
 8/17 anonim válasza:
Hát akkor ma jól bebuktad.
2012. aug. 17. 13:07
 9/17 anonim ***** válasza:
Az összes nem-alapítói hozzáférést korlátozták, mi viszont azt az értesítést kaptuk, hogy az összes pénzünket és pontunkat kifizetik, sőt, a jövő héten még működik a 400%-os alapítói bónuszunk is, és most már állítólag limit nélkül!! Ez durva! :) Azt rebesgetik, hogy ezt a végelszámolós ügyletet a sima felhasználók egyenlegéből fedezik. Ők tehát sajnos buktak mindent. Én mindenesetre most gyorsan megötszörözöm a pénzemet! Akik eddig írtak a triplázás ügyében, azoknak is itt üzenem, hogy az ügyük már folyamatban van, kapják a 200%-ot, és mivel eltörölték a limitet, ha gondolják, van még lehetőség! Újak is jöhetnek, és bocs, akinek még nem tudtam válaszolni, folyamatban van, de sok az érdeklődés szerencsére!
2012. aug. 17. 13:24
 10/17 anonim ***** válasza:
Hát már nem mert bezárt a bazár. :)
2012. aug. 17. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!