A tőzsdével szeretnék foglalkozni. Valaki segítene nekem, mert rengeteg kérdésem van!?
Figyelt kérdés
Olyan embert keresek, aki eléggé mélyen benne van ezekben. 16 éves vagyok, és ezzel szeretnék foglalkozni. Valaki esetleg felvenne Skype-on vagy bármin és segítene nekem?:)
Nagyon megköszönném! Hihetetlenül hálás lennék.
2012. júl. 23. 23:34
2/7 A kérdező kommentje:
Mi az a tőzsde, és kik kereskednek ott?
Hogyan lehet elkezdeni kereskedni??
Hogyan lehet rajta kereskedni és az emberek miért csak töredéke tőzsdézik?
Hogyan lehet elkerülni a veszteségeket?
És még sok száz kérdés! :)
2012. júl. 24. 00:48
3/7 A kérdező kommentje:
Olyan segítségre, aki válaszokat adna nekem és elmagyarázná az összefüggéseket! Az nagyon jó lenne.
2012. júl. 24. 00:49
4/7 anonim válasza:
Egy ilyen fórum nem alkalmas arra, hogy ennyi kérdésre választ kapj, illetve nyilvánvalóan senki nem fog ide könyvet írni.
Ezekre az alapkérdésekre a neten találsz válaszokat, csak rá kell keresni, illetve érdemes lehet beszerezni pár alap könyvet is:
pl. [link]
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Brókerek robotjaival akarsz versenyezni? A számítógép legyőzte Kaszparovot sakkban... Sok sikert.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem leszek robot, de egy bizonyos tudást össze kell szednem hogy újítsak.
2012. júl. 28. 00:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!