Mit gondoltok mennyire számít a huszon éves nőknél az öltözködés? Mennyire lehet gond, ha nem követem annyira a divatot?
Nem az a ényeg hogy kövesd a divatot, hanem hogy jól nézz ki azokban a ruhákban amiket hordasz.
A "divatos" darabok egyébként sem mindíg néznek ki jól... nehéz a divat szerint öltözködni, úgy hogy még jól is nézzen ki.
figyelj egy ilyen felső totálisan elég: [link]
(a szoknya lehet picikét hosszabb)
Amúgy mégis ki mondja meg mi a divat? Ezt én sosem értettem. Egyik évben a kék hosszú, következőben a sárga rövid, harmadikban meg a hupilila földig érő....
Az a fontos, hogy saját stílusa legyen az embernek.
Attól függ milyen csajok vannak a környezetben. Azok a csajok akik maguk is az aktuális trend szerint öltöznek, pl. modellek, elegáns üzletben eladók, azoknál számít.
Az igényes, de nem divatbolond csajok, akinek jó a páréves alkalomhoz illő ruha, férfitól sem várják el az utolsó divatot, csak az igényességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!