Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit gondoltok mennyire számít...

Mit gondoltok mennyire számít a huszon éves nőknél az öltözködés? Mennyire lehet gond, ha nem követem annyira a divatot?

Figyelt kérdés
2014. jún. 17. 11:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ez a felső szerintem borzasztó - ezt férfiként mondom.
2014. jún. 17. 11:47
 12/20 A kérdező kommentje:
Hát azokat én se venném fel. :D Nekem a farmereim picit nagyok rám, mert sokat fogytam csak még nem találtam olyan jót ár érték arányban. De azért örülök, hogy a divat követés nem számít annyira.
2014. jún. 17. 11:47
 13/20 Andrea Henrietta ***** válasza:

Nem az a ényeg hogy kövesd a divatot, hanem hogy jól nézz ki azokban a ruhákban amiket hordasz.

A "divatos" darabok egyébként sem mindíg néznek ki jól... nehéz a divat szerint öltözködni, úgy hogy még jól is nézzen ki.

2014. jún. 17. 11:51
 14/20 anonim ***** válasza:
Kérdező: tényleg inkább stílusod legyen, nem szégyen ha elkezdesz otthon ilyen képeket nézegetni és ha találsz valamit amit magadénak érzel és amiben jól érzed magad, az már fél siker, mert ad egyfajta önbizalmat, ha a tükörbenézve is azt látod, hogy jól nézel ki.
2014. jún. 17. 11:51
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem a ruha teszi az embert.
2014. jún. 17. 12:14
 16/20 ASOT ***** válasza:

figyelj egy ilyen felső totálisan elég: [link]

(a szoknya lehet picikét hosszabb)

2014. jún. 17. 13:21
 17/20 A kérdező kommentje:
Férfiként kérdezem. :D
2014. jún. 17. 14:48
 18/20 anonim ***** válasza:

Amúgy mégis ki mondja meg mi a divat? Ezt én sosem értettem. Egyik évben a kék hosszú, következőben a sárga rövid, harmadikban meg a hupilila földig érő....

Az a fontos, hogy saját stílusa legyen az embernek.

2014. jún. 17. 16:52
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha jó az ízlésed nem muszáj mindig a legdivatosabb cuccokban járnod
2014. jún. 30. 13:07
 20/20 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen csajok vannak a környezetben. Azok a csajok akik maguk is az aktuális trend szerint öltöznek, pl. modellek, elegáns üzletben eladók, azoknál számít.

Az igényes, de nem divatbolond csajok, akinek jó a páréves alkalomhoz illő ruha, férfitól sem várják el az utolsó divatot, csak az igényességet.

2014. jún. 30. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!