Mit gondoltok mennyire számít a huszon éves nőknél az öltözködés? Mennyire lehet gond, ha nem követem annyira a divatot?
Figyelt kérdés
2014. jún. 17. 11:28
1/20 anonim válasza:
Attól függ. Feltűnő vagy szürke kisegér?
2/20 anonim válasza:
nem kizarolag az oltozkodes hatarozza meg az embert.
ha az osszhatas rendben van, akkor lehet az akar regi divatu ruha, vagy barmi. ha jol all, jol erzed benne magad, akkor az latszani fog es jo lesz rad nezni :)
3/20 anonim válasza:
Az nem gond, az annál inkább, ha nincs stílusod. Nekem ez hozzátartozik az igényességhez.
4/20 A kérdező kommentje:
#1 Kettő között, de függ attól is, hogy mit értünk szürke kisegér alatt, és kinek szürke kisegér, mert azért ez mindenkinek más.
2014. jún. 17. 11:32
5/20 anonim válasza:
ha nem ókori ruhákat viselsz, nemgond. én sem követem a divatot. nincs rajtam pamela felső.
de nem érzem, hogy ciki lenne, ahogy kinézek.
7/20 anonim válasza:
Lényeg azéárt h ne mindig hót feketén legyen. és ne legyen a ruhamérete 5x kisebb a normálisnál és 5x nagyobb sem.
8/20 anonim válasza:
én például ezeket a skorpiós kínais felsőket nagyon nem szeretem....
9/20 anonim válasza:
10/20 anonim válasza:
na ezzel a felsővel lehet engem kikergetni a világból. az életbe föl nem venném. még hálóingnek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!