Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kihívó, vagy szolidan elegáns?

Kihívó, vagy szolidan elegáns?

Figyelt kérdés

Valóban vonzó számotokra, ha egy nő derékmelegítő hosszúságú "szoknyákban" rohangál, mindenét kiteszi? Tudom, hogy egy bizonyos fokig vonzó, de mostanság olyanokat látok, ahol az ágyban már nem is lenne meglepetés, mindent látni :D

Nem vagyok sem elhízott, sőt, 3 éves kapcsolatom van, tehát nem sértettségből kérdezem. Valóban érdekel. Kihívó, vagy szolidan elegáns?

22/N

2014. jún. 4. 10:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Elegáns és laza kombináció. A k*rvást hagyd meg nekik
2014. jún. 4. 10:50
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
én inkább a szolidabbat választanám :) ha valaki háromnegyed-meztelen az utcán az gondolom agy szinten is ott van. fordítottan arányos a test-agy használat nála! a szolid titokzatosabb lányok jobban érdekelnek akikben van bent és kint is mit felfedezni, főleg hogy számomra fontos az érzelmi oldal is :) a ribizli meg maradjon meg a sok butának akiknek egy olyan csaj kell akin az utcán látszik mindene, mert testileg mindent látni, bent meg gondolom üresség, vagy csak épp ma egy jó este kell neki
2014. jún. 4. 10:56
 3/5 anonim ***** válasza:
89%
Nekem az tetszik, ha egy csaj érzi azt, hogy az alkalomhoz mi illik, és különböző közegekben is otthonosan tud viselkedni. Királynői a megjelenése egy elegáns estélyen, hétköznapokban öltözködése iskolája, munkahelye dress code-jához igazodik (utcán is ezt hordja), de mer szexin is öltözködni, ha az alkalomhoz az illik, pl. egy latin táncpartin.
2014. jún. 4. 11:05
 4/5 anonim válasza:
Szolidan kihívó. Nem kell mindenhova belátni, de szerintem ha a lány megmutatja combjait az igenis vonzó tud lenni. Valamint nem kell kitennie a melleit sem, de egy kicsit mélyebb dekoltázsú felső egyik férfinak sincs ínyére. Viszont nem kell túlzásba esni.
2014. jún. 4. 11:30
 5/5 anonim ***** válasza:

"Hogy az ágyban nem is lenne meglepetés"... Egy női test anatómiáján mi meglepő van, kincsem?

Jaj, de rühellem az ilyen kérdéseket. Tudod, miért? Mert mindenki összehord itt fűt-fát, nagyban bólogat vagy éppen rázza a fejét, de hogy hazudnak, az hót zicher. :)

A kihívó nem rossz, hiába szereted/szeretik általában úgy beállítani. A szolidan elegáns nekem túl unalmas. Én a hergelő, polgárpukkasztó dolgokat szeretem - pont olyan dolgokat, amik álszent felháborodást vált ki az emberek többségéből.

Jah és... hm... nem a ruha teszi az embert, erről már hallottatok?

2014. júl. 14. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!