Kihívó, vagy szolidan elegáns?
Valóban vonzó számotokra, ha egy nő derékmelegítő hosszúságú "szoknyákban" rohangál, mindenét kiteszi? Tudom, hogy egy bizonyos fokig vonzó, de mostanság olyanokat látok, ahol az ágyban már nem is lenne meglepetés, mindent látni :D
Nem vagyok sem elhízott, sőt, 3 éves kapcsolatom van, tehát nem sértettségből kérdezem. Valóban érdekel. Kihívó, vagy szolidan elegáns?
22/N
"Hogy az ágyban nem is lenne meglepetés"... Egy női test anatómiáján mi meglepő van, kincsem?
Jaj, de rühellem az ilyen kérdéseket. Tudod, miért? Mert mindenki összehord itt fűt-fát, nagyban bólogat vagy éppen rázza a fejét, de hogy hazudnak, az hót zicher. :)
A kihívó nem rossz, hiába szereted/szeretik általában úgy beállítani. A szolidan elegáns nekem túl unalmas. Én a hergelő, polgárpukkasztó dolgokat szeretem - pont olyan dolgokat, amik álszent felháborodást vált ki az emberek többségéből.
Jah és... hm... nem a ruha teszi az embert, erről már hallottatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!