Mit tehetnék? Egyáltalán érdemes volna bármit is cselekedni?
Van egy srác, akinek tavaly nyáron bevallottam, hogy nem közömbös, de mivel nem volt kölcsönös, semmi nem lett. Barátok maradtunk, sokáig azt hittem, hogy végre túl vagyok rajta, aztán valahogy sokkal többet kereste a társaságomat személyesen is, és neten keresztül is. Nagyon sokat beszélgettük a kezdeményezésére akár semmitmondó témákról is, azt gondoltam, esetleg meggondolhatta magát, és így jelzi. (Mert nyilván nem nekem kellene még egyszer bepróbálkoznom, ha már elutasított) Hetek teltek el így, én is kerestem őt, ő is engem, aztán valahogy olyan volt, mintha csak én "nyomulnék".
Mostanában megint keres, eszébe jutok akkor is, amikor nem találkoztunk, de nem igazán tudom mit kellene tennem, hogy rájöjjek mit szeretne. Ötleteim persze vannak (a szex nincs köztük), és ha reálisan nézem a dolgokat, valószínűleg barátkozni akar, és azért távolságtartó néha, mert érzi rajtam, hogy még nem léptem túl. Amúgy bókolni sosem bókol, ezért is gondolom, hogy nem akar tőlem semmit. Elveszíteni viszont nem szeretném, mert nagyon fontos nekem, és úgy érzem képes is lennék túllépni rajta, ha biztosan tudnám, hogy sosem lesz esélyem.
Tehetnék valamit, hogy anélkül tisztázódjon a dolog, hogy megint beszélnék vele a dologról? Tudom, hogy a kérdés elég éretlen, de párkapcsolatok terén sajnos 0 tapasztalatom van.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!