Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ilyenkor mit érdemes cselekedn...

Ilyenkor mit érdemes cselekedni? megtetszett egy nő beszélgettünk de kiderült barátja van akivel épp szakítófélben van érdemes várni rá? Vagy sem?

Figyelt kérdés
2013. szept. 30. 18:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha nagyon tetszik, akkor igen.

Ha csak kalandra kell, akkor nem.

2013. szept. 30. 18:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, mit jelent a szakítóFÉLBEN. Ha már kimondták, akkor ráhajthatsz, ne halogasd, mert más fog...
2013. szept. 30. 18:24
 3/6 A kérdező kommentje:

bár tudnám

nekem azt mondta szíkítani fognak

de mások szerint nem

miért épp egy ilyen nőbe szerettem bele

2013. szept. 30. 18:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem addig ne adj neki jelet, amíg kapcsolatban van. Éreztesd vele, hogy tetszik, de mégis maradj közömbös. Nem biztos, hogy elhagyja a pasiját. Ne hagyd hogy szórakozzon veled. Várd meg míg szépen szakít, és utána beleadhatsz apait anyait abba, hogy meghódítsd. De addig ne!!
2013. szept. 30. 18:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Vársz.
2013. szept. 30. 18:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha szakítófélben vannak, akkor az azt jelenti, hogy nyomulhatsz rá! :) ZÖLD LÁMPÁD VAN!!
2013. szept. 30. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!