Ez mit jelent? Érdemes folytatnom?
Van egy évfolyamtársam, lány és vele egy héten 3 óránk. Nem tudom mi, de valami nagyon vonzó lett benne nekem.
Ráírtam, a "házival" kapcsolatban kedden. Akkor beszélgettünk elsőnek. Kicsit fura volt.
Aztán másnap a bnője, aki szintén együtt van velem heti 3 órán amikor meglátott mosolygott. Ez mit jelenthet?
Meg engem néztek folyton.
Aztán tegnap is ráírtam, de köszönés nélkül lement, igaz nekem a csetem beszart és nem vtam fennt amikor ő lement. De kérdeztem tőle még valamit mondom majd hnap visszaír. De nem. Pedig látta. És akkor nemtudom hogy most mivan, ma még le is szólított.
Az benne lehet a dologban, hogy tesztel? Mert a suliba ahányszor meglátom valami összeszorul bennem és nem merek neki köszönni csak egymást nézzük. Ma egyszer köszönt nekem meg az osztálytársamnak.
Az a lényeg h kétségbe vagyok esve, hogy mit csináljak, minek nem ír vissza mikor fent van??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!