Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek erdemes folytatnom vele? Konnyen megbanhatom? 19 eves erett fiu
Kedves kérdező, fogtam magam és elolvastam a regényedet, de ne haragudj, tényleg túldramatizálod. Most szegény barátnőd mit kezdjen ezzel az egésszel, ha évekkel ezelőtt történt a "kalandja"? Nem tud rajta változtatni. Valószínűleg nem tudod teljesen beleélni magad, de képzeld már magad a helyébe, szerelmes rózsaszín felhőben úszó kislány, akinek azért már működnek a hormonjai, iszik, elveszti az ítélőképességét, és a pasi akiért odavan, közeledik hozzá. Persze hogy nem fogja elutasítani, ilyen helyzetben meg el tudom képzelni hogy már az ital meg a csókolózás kombinációjától is olyan delíriumba került hogy kvázi elvarázsolt állapotában a srác már azt kezdett vele amit akart...
A tetkós sztoriból meg a többiből is azt tudom leszűrni hogy a lányka nagyon befolyásolható, szinte elvakultan szerelmes típus, és alárendeli magát a pasijainak egy kapcsolatban. Ez neked lehet jó, abból a szempontból hogy nem fog félrelépni, törődik veled, lesi minden kívánságod, de veszélyes abból a szempontból, hogy ha netalán később valami nyomós okok miatt (nem a mostani felesleges féltékenykedésed miatt) véget érne a kapcsolatotok, képes lesz-e megbirkózni érzelmileg a dolgokkal. Lelkileg elég labilisnak tűnik a leírtakból, tipikus jókislány akinek az őnértékelése elég alacsony lehet.
De ahhoz a megjegyzésedhez még hogy egy olyan idős lánynak nem olyanokon kéne járjon az esze... Az egyik legjobb barátnőm 14 évesen vesztette el a szüzességét, és bár a baráti társaságomban ő volt az egyetlen akinek ez ilyen korán sikerült, sosem gondoltam rosszat róla emiatt. Hamarabb érő és kíváncsibb volt az átlagnál, nem is ivott, józanon történt az eset, és szerintem nem olyan kiakasztó egy ilyen.
A múltat nem lehet megváltoztatni, gondolj erre, törődj a jelennel, meg azzal hogy ez a jelen milyen jövő felé halad. Nem értem miért érint meg ennyire ez a tény, ha állításod szerint nem is szereted annyira mint ő téged és először csak le akartad fektetni. Birkózz meg a dologgal, mást nem igen tehetsz.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!