Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ennyi kétely, meg "de" van bennem, érdemes folytatnom?
Van egy barátnőm, de valahogy nem az igazi. Én legalábbis ezt érzem. Tulajdonképpen ő csípett fel engem, én meg nemsokkal előtte szakítottam az előző barátnőmmel, szóval könnyű "préda" voltam. Nem érzem a "tüzet" kettőnk között valahogy. Lehet nyálas vagyok pasi létemre, de nekem ez fontos.
(tegyük hozzá, hogy nem bomba csajról van szó, sőt, nem mondom hogy csúnya, de olyan közép alsó kategória)
Sokszor mikor megyek hogy találkozok vele az fogalmazódik meg bennem "úristen mit csinálok?", "hova lettek az igényeim?", "mit is akarok tulajdonképpen tőle?"
Ő ezekről nem tud, és nem is éreztetem vele, bár lehet azt kéne.
De szakítani meg nem szeretnék vele, mert folyton azt állítja, mióta belekerültem az életébe, azóta rózsaszín ködöt lát, és minden összejön neki amit akar.
Jól elvagyok vele, beszélgetünk minden, nagyon jól kiismertem már, de valami hiányzik....
Viszont ha most szakítok vele, akkor teljesen összetöröm lelkileg, és tudom, hogy szenvedni fog.
19/F
Később sem lesz könnyebb szakítani vele.
Velem kb hasonlót művel egy srác, csak ő az elején oda meg vissza volt értem, csak ez elég hamar elmúlt. Kb 1 évig volt velem úgy, hogy a szemembe hazudta nap, mint nap, hogy szeret. Ezek után képzelheted milyen szar érzés volt, hogy egy évet vesztegettem valakire, akiben annyi gerinc nem volt, hogy elém álljon, ahelyett, hogy kerestem volna olyan valakit magam mellé, aki tényleg nekem való.
Úgyhogy én azt javaslom, hogy minél hamarabb tisztázd le magadban a dolgokat és zárd le vele a kapcsolatot, ha nem szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!