Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit akarhat a srác? Érdemes folytatnom vele?
Múlt hétvégén találkoztam egy sráccal, közös haverok révén ismertem meg, már az elején tetszettünk egymásnak. Azonban még aznap este kiderült, hogy másfél éve barátnője van, de a közös haverok is mind azzal nyugtattak, hogy szakítani akar vele és fog is. A csaj most nyaral, elég messze van és még 2 hét míg szakítani tud vele a srác.
Tegnap meghívott egy kerti partira, egy haverunknál voltunk, tök figyelmes volt végig, tényleg nagyon aranyos srác, látszik, hogy érdeklem. Mikor hazaugrott melegebb ruháért, behívott magukhoz, felmentünk a szobájába és elkezdtünk beszélgetni kettőnkről, hogy szeretne velem lenni és hogy megvárom-e míg szakít a barátnőjével, mert már nem szereti, sőt szinte utálja és régóta nem akar vele lenni. Lassan már mindenki látott minket együtt, szóval mégcsak nem is valami titkos kapcsolat a miénk. Tegnap megcsókolt, lefeküdtünk az ágyra és beszélgettünk, tök jól elvoltunk. Minden tökéletes lenne, ha nem lenne barátnője. Szerintetek megvárjam őt, vagy csak szórakozik? Nekem nem úgy tűnik... vagy csak ennyire jól játszaná a szerepét? Véleményeket várok elsősorban. Előre is köszönöm.
szerintem is vard meg. de remelem hogy nem lesz belole balhe mert altalaban igy szoktak elojonni.
sok sikert:)
ne aggódj , biztosan szeret, nem hiszem hogy csak jáccana az azért feltűnne neked
mindent bele♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!