Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon mit akarhat a srác?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit akarhat a srác? Érdemes folytatnom vele?

Figyelt kérdés

Múlt hétvégén találkoztam egy sráccal, közös haverok révén ismertem meg, már az elején tetszettünk egymásnak. Azonban még aznap este kiderült, hogy másfél éve barátnője van, de a közös haverok is mind azzal nyugtattak, hogy szakítani akar vele és fog is. A csaj most nyaral, elég messze van és még 2 hét míg szakítani tud vele a srác.

Tegnap meghívott egy kerti partira, egy haverunknál voltunk, tök figyelmes volt végig, tényleg nagyon aranyos srác, látszik, hogy érdeklem. Mikor hazaugrott melegebb ruháért, behívott magukhoz, felmentünk a szobájába és elkezdtünk beszélgetni kettőnkről, hogy szeretne velem lenni és hogy megvárom-e míg szakít a barátnőjével, mert már nem szereti, sőt szinte utálja és régóta nem akar vele lenni. Lassan már mindenki látott minket együtt, szóval mégcsak nem is valami titkos kapcsolat a miénk. Tegnap megcsókolt, lefeküdtünk az ágyra és beszélgettünk, tök jól elvoltunk. Minden tökéletes lenne, ha nem lenne barátnője. Szerintetek megvárjam őt, vagy csak szórakozik? Nekem nem úgy tűnik... vagy csak ennyire jól játszaná a szerepét? Véleményeket várok elsősorban. Előre is köszönöm.

2009. aug. 8. 13:21
 1/7 Mendus ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem játszik veled...ahogy elmesélted én így szűrtem le! Szerintem hajrá =)
2009. aug. 8. 13:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem megéri megvárni míg szakít a barátnőjével. de ha a csaj visszajön a nyaralásból és a fiú sokáig halogatja a szakítás dolgot akkor mond meg neki h nem vársz tovább vagy most szakít vele, vagy mondjon le rólad =) De szerintem korrekt lesz a srác ahogy leírtad, szóval türelem, és sok szerencsét =)
2009. aug. 8. 13:37
 3/7 anonim ***** válasza:

szerintem is vard meg. de remelem hogy nem lesz belole balhe mert altalaban igy szoktak elojonni.

sok sikert:)

2009. aug. 10. 11:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Tegnap szakított a barátnőjével msn-en, de a csaj még nem adja fel, azt kérte tőle, hogy várja meg míg hazaér. A srác hajthatatlan, nem érdekli már a barátnője. Bemásolta amiket írtak, ebből csupa jó dolog jön le. :)
2009. aug. 10. 16:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Nemtom de érdekes a srác, már akkor csajozik amikor még nem is szakított a volt barátnőjével. Ráadásul másfél év után csakúgy otthagyja?
2009. aug. 10. 22:09
 6/7 anonim ***** válasza:
És mi az hogy msn-en szakított? Ez még vmi nagyon kisfiú lehet...
2009. aug. 10. 22:10
 7/7 anonim válasza:

ne aggódj , biztosan szeret, nem hiszem hogy csak jáccana az azért feltűnne neked

mindent bele♥

2009. aug. 11. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!