Hogy kell bánni az ilyen lányokkal?
Most én is kérdezek ..honnan tudod h.csak teteti magát ?
Kérdezd meg: akarsz tőlem valamit vagy csak játszod az eszed !?
Még az első válaszóéban is látok reményt. :D
#4 Ha neked vki rákérdezne és nem 10/10-es pasi lenne számodra, mit válaszolnál? Hagynád veszni a feléd irányuló figyelmét "egy bocsi, de nem"-mel?
#4-es vagyok..Na hát,igen azthiszem..De ha 10/10 is akkor meg lehet én nem vagyok az esete,vagy nem biztos hogy felfigyelnék is egy olyan pasira.
Utálok szemét lenni,de úgy szeretem hogy "elérhetetlent" játszok..nem tudom,miért élvezem,de miért kéne,hogy akinek megtetszem mindjárt odadobjam magam..Mert akkor nem is tudom hová fajulna a dolog..Már többen bepróbálkoztak,dehát ez van..nem mindenkinek áll a világ.most mit csináljak..
Én az 1 vagyok és nő,azzal,hogy elhivod randira kész tények elé fogod állitani,ott igen vagy nem lesz a válasz.Ha talán lesz a válasz akkor boritékolhatod a nemet.Szervezz egy jó hosszú randit ami több órás,akár egész napos program,ott nem fogja tudni magát sokáig olyan nagy mértékben megjátszani mint amikor csak röpke percekig kell "szinészkednie" mondjuk a suliban egy 10-15 perces szünetben vagy egy rövid randin.
Az ilyen eseteket jobb minnél előbb tisztázni a saját lelki nyugalmad érdekében.Olyan lányokra fordisd az időd és az érzelmed aki meg is érdemli.
A randinál legyen nyitva a szemed,légy gavallér de ne engedd hogy kiforgasson a pénztárcádból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!