Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy kell bánni az ilyen...

Hogy kell bánni az ilyen lányokkal?

Figyelt kérdés
Ti is biztos ismertek olyan lányt, aki úgy tűnik, mintha mindig akarna valamit, de csak tetteti magát. Lehet, hogy nem direkt, de ilyen. (Nem ribi!!) Hogy érhetem el az ilyen lányoknál, hogy akarjon és honnan látom, ha már nem megjátssza magát, hanem tényleg közeledni akar?
2014. jún. 16. 17:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én azt javaslom,hogy hivd el randira,ha úgy látod,hogy kölcsönösen jól érzitek magatok akkor hivd el egy következőre,különböző közös programokra,elmondhatod,hogy szimpatikusnak tartod és szeretnél vele minnél több időt együtt tölteni.
2014. jún. 16. 17:55
 2/10 anonim ***** válasza:

Most én is kérdezek ..honnan tudod h.csak teteti magát ?

Kérdezd meg: akarsz tőlem valamit vagy csak játszod az eszed !?

2014. jún. 16. 17:56
 3/10 A kérdező kommentje:
Mert nem én vagyok az egyetlen, aki ezt tapasztalta vele. Nem rossz ötlet szimplán nekiszegezni a kérdést. :D
2014. jún. 16. 18:04
 4/10 Ramcsiii ***** válasza:
Hát úgy őszintén..Én is ilyen vagyok..Elcsavarom a fejét a fiúnak,ha sikerül is,de hiába,én nem mindig akarok valakitől valamit..De jó érzés ha valakinek annyira tetszem :D
2014. jún. 16. 18:14
 5/10 A kérdező kommentje:

Még az első válaszóéban is látok reményt. :D

#4 Ha neked vki rákérdezne és nem 10/10-es pasi lenne számodra, mit válaszolnál? Hagynád veszni a feléd irányuló figyelmét "egy bocsi, de nem"-mel?

2014. jún. 16. 18:19
 6/10 A kérdező kommentje:
Netán "Talán"-nal tartanád talonban?
2014. jún. 16. 18:21
 7/10 Ramcsiii ***** válasza:

#4-es vagyok..Na hát,igen azthiszem..De ha 10/10 is akkor meg lehet én nem vagyok az esete,vagy nem biztos hogy felfigyelnék is egy olyan pasira.

Utálok szemét lenni,de úgy szeretem hogy "elérhetetlent" játszok..nem tudom,miért élvezem,de miért kéne,hogy akinek megtetszem mindjárt odadobjam magam..Mert akkor nem is tudom hová fajulna a dolog..Már többen bepróbálkoztak,dehát ez van..nem mindenkinek áll a világ.most mit csináljak..

2014. jún. 16. 18:48
 8/10 A kérdező kommentje:
Na igen, pont ez az amitől félnék, ha az #1 tanácsát követném... :/
2014. jún. 17. 09:02
 9/10 Ramcsiii ***** válasza:
Hát,nem tudom tényleg..csak ha elutasitja akkor az megint rossz..De az hogy nem tudod hogy tetszel e neki.Mert ha igen,akkor lehet még el is fogadná az ajánlatot.Lehet akkor én is belemennék,mivel látnám hogy tényleg normálisan gondolod az egészet,nem ugy van hogy csak buliban éppen egy kalandra vágynál..az megint más..Ugyhogy,egy próbát akkor megér :)
2014. jún. 17. 13:53
 10/10 anonim ***** válasza:

Én az 1 vagyok és nő,azzal,hogy elhivod randira kész tények elé fogod állitani,ott igen vagy nem lesz a válasz.Ha talán lesz a válasz akkor boritékolhatod a nemet.Szervezz egy jó hosszú randit ami több órás,akár egész napos program,ott nem fogja tudni magát sokáig olyan nagy mértékben megjátszani mint amikor csak röpke percekig kell "szinészkednie" mondjuk a suliban egy 10-15 perces szünetben vagy egy rövid randin.

Az ilyen eseteket jobb minnél előbb tisztázni a saját lelki nyugalmad érdekében.Olyan lányokra fordisd az időd és az érzelmed aki meg is érdemli.

A randinál legyen nyitva a szemed,légy gavallér de ne engedd hogy kiforgasson a pénztárcádból.

2014. jún. 17. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!