Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell a lányokkal úgy bánni mint a kutyákkal?
Figyelt kérdés
NEM pejoratív értelemben.Olvassátok el:)
Szóval tényleg nem tudtam erre más hasonlatot találni de a 20 alatti lányokra ez jellemző.A domináns fiúkat szeretik és azt ha irányítják őket.
Mindig nekem kell fiúként megmondanom hogy mi legyen,mit csináljunk stb. és úgy is lesz.Engem ez valamennyire zavar mert én szeretném ha a lánynak is kicsit több önállósága lenne,ő is mondana programokat stb.
De ilyet még nem találtam.Csak mondjam meg mit csináljon és ő azt csinálja.Mint egy kiskutya.
Vannak önállóbb lányok is vagy ezt szokjam meg?
2013. dec. 16. 21:31
1/8 anonim válasza:
A legtöbb nő ilyen. De ez még nem azt jelenti, hogy nem lehet egyénisége.
Én azt mondom neked, hogy ez legyen a legnagyobb gondod. Amíg te irányítasz, addig örülj.
2013. dec. 16. 21:33
2/8 anonim válasza:
Vannak de őket inkább nőknek nevezik.
2013. dec. 16. 21:33
3/8 anonim válasza:
Sajnos 20 felett is bőven vannak ilyen csajok. De egyetértek, eléggé kiábrándító az ilyen. Az ellentéte is monduk.
2013. dec. 16. 21:34
4/8 anonim válasza:
Inkább örülj, én imádok irányítani lányoakt fiúként, azzal a lánnyal, akit nem tudok irányítani nem is érzem jól magam és hamar összeveszünk majd durván búcsút intünk egymásnak... Ja és csk egy gondom van, hogy ocsmány vagyok és jó, ha évi egy lány összejön valamire, ez jobban zavar, mint a lányok birka jelleme.
2013. dec. 16. 21:39
5/8 anonim válasza:
pont most tanultuk mi az a pejoratív, és most olyan büszke vagyok magamra, hogy tudom :D
hát nem tudom, szerintem csak az a gond, hogy ha ők mondják, hova menjetek, és unatkozol, vagy mittudomén, akkor az nekik kínos ők érzik rosszul magukat
de ebben nem vagyok biztos
amúgy még lányként is látom, hogy van benne valami... :D
2013. dec. 16. 21:40
6/8 anonim válasza:
Mert túl fiatal lányokkal kezdesz. Sajnos a lányoknak ezt sulykolják a fejébe már egész kicsi koruktól - nézd meg bármelyik gyerekmesét, a nő sose csinál semmit, mindig mindent a férfi old meg -, és ezt a beidegződést felnőttként kell általában tök egyedül felülírniuk. Aki viszont még nem felnőtt, az ezt nem tudta honnan megtanulni.
2013. dec. 16. 23:31
7/8 anonim válasza:
Én nem vagyok ilyen (igaz, közelebb vagyok már a 30-hoz, mint a 20-hoz, de korábban sem volt jellemző.)
Viszont az is zavar, ha mindent nekem kell eldönteni.
Szerintem a közös döntések, az egyenlő részvétel a dolgokból a normális.
2014. febr. 2. 21:42
8/8 anonim válasza:
Kérdező, magamra példaként gondolva nem képzelem feltétlen életképtelennek és önállótlannak az olyan lányokat, amilyenekről te beszélsz. Nekem sosem a tevékenység maga volt a lényeg, hanem hogy együtt lehessek a partneremmel, akármilyen formában. Nem tartottam lényegesnek, mit csinálunk és hol, alig lehetett előállni olyan ötlettel, amibe nem egyeztem volna bele szívesen. Ezen kívül mióta az eszemet tudom, inkább vagyok otthonülős típus, mint tombolásigényes, egyedüllét is szükségeltetik a kiegyensúlyozottságomhoz, és ennek gyakorta az az eredménye, hogy bőségesen megelégszem azzal (mennyiségre), amit a srác szervez, és ő előbb fog a tervek felsorakoztatásába, minthogy én keveselleni kezdeném az együttléteink számát. Persze ha valaminek a gondolatától kifejezetten futkosna a hideg a hátamon, azt szóvá tenném, ahogyan azt is, ha valahová feltétlen el szeretnék menni. Ezektől azonban még nem érzem magam egy irányításra szoruló, megalkuvó kis pincsinek, ugyanis a közös döntésekbe, a jövőt érintő elgondolásokba legalább annyi beleszólást követelek magamnak, mint amennyi a pasit megillet. Egyszerűen csak nem érzek mindent lényegesnek és nem minden dolognak az a része jelenti az örömömet, ami felől hagyok mást dönteni magam helyett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!