Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pont velem jár? Miért nem szebb és idősebb lányokkal?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, a barátom 18. Népszerű és jóképű. Nem tartom magam csúnyának, de nem értem, hogy miért pont engem választott. Az osztálytársai gyönyörűek és idősebbek. Nektek lányok nincs ilyen rossz érzésetek a barátotokkal kapcsolatban, hogy miért pont veled jár? Normális ez a félelem?2013. dec. 15. 20:12
3/6 anonim válasza:
hjaj...nagy a gond, nagy a gond. nem hogy örülnél neki!
4/6 anonim válasza:
Sajnálom, hogy már 15 évesen át kell élned az élet nehéz dolgait :/
5/6 anonim válasza:
Azért ez gáz, hogy egyetlen normális választ nem tud adni senki, mindenki csak oltogat...
Gondolom önértékelési zavaraid vannak, ahogy nagyjából az emberek 90%-ának. Természetes, hogy ilyenek megfordulnak a fejedben, de nem kell aggódnod. Téged választott, és valószínűleg okkal. Ez is mutathatja azt, hogy értékesebb dolgokat tart fontosnak párválasztás során, mint a külső, ami nagyon ígéretes.
Ha továbbra sem hagy nyugodni ez a gondolat, beszéld meg vele, biztosan többet érne, mint bárkinek is a tanácsa ezen az oldalon :)
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsónak nagyon köszönöm!:)
2013. dec. 15. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!