Hogyan tanulhatnám meg, hogy hogy kell a lányokkal bánni?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam már, hogy a lányokkal nem úgy kell bánni, mintha férfi/fiú ismerőssel beszélgetnél, másképp lehet őket szórakoztatni, másképp kell velük beszélni és ehhez hasonlók.Namost ezeket hogyan tanulhatnám meg, hogy hogy kell viselkedni egy lány társaságában, hogy kell szórakoztatni őket? 17 éves srác vagyok, általánosban nemigen foglalkoztam a lányokkal, most pedig gépész suliba járok, egy lány osztálytársam sincs.Egy lehetőségem van úgymond gyakorolni, ez pedig a táncpartnerem a szalagavatós táncon, akivel egyáltalán nem ismerjük egymást.2013. nov. 1. 16:25
1/2 Marko polo válasza:
Némileg úgy kell velük beszéllni ahogy másokkal szoktál de nem szabad disznó vicceket előhozni náluk... több kérdésért Privát üzenetbe :D
2/2 anonim válasza:
Próbálj viccelődni, ha megnevetteted szinte nyert ügyed van. kérdezd meg mi a hobbija. A disznó vicceket mellőzd. bánj vele finoman, mint egy porcelánbabával.
legyél kedves, vedd észre ha nincs jó kedve, és ha ilyen van kérdezd meg mi a baj, és ne cseszegesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!