Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A szerelmet hogy lehet átalakí...

A szerelmet hogy lehet átalakítani barátsággá?

Figyelt kérdés

A párommal évek óta együtt voltunk. Szakítottunk és ő most mindenfelé keresgél alkalmi vagy kevésbé alkalmi kapcsolatokat. Viszont ő szeretné megtartani velem a barátságot, mert azt állítja, hogy szüksége van rám. Szeretne velem találkozni, beszélgetni.

Én még szerelmes vagyok belé és nagyon hiányzik, viszont őrlődök, hogy közben másokkal is van. Nem tudom a barátságot és a szerelmet összeegyeztetni.

Van értelme találkozni vele?

Köszönöm a válaszokat! 27 N.

2014. jún. 15. 15:38
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Próbáltam vele megszakítani a kapcsolatot teljesen, de vagy ő keresett, vagy én mentem utána megint. Azt mondta, ha egyáltalán nem találkozunk azt számáora olyna, mintha véglegesen kimondanánk a dolgokat és többé nem tudnánk helyre hozni.
2014. jún. 15. 16:01
 12/21 A kérdező kommentje:
Bocsánat az elírásokért, csak nem egyszerű így gépelni.
2014. jún. 15. 16:01
 13/21 Költőnő? ***** válasza:
nézd. Ezzel csak az a baj, h ezt így kb a végtelenségig lehet húzni és ha tudja h te még mindig szereted; önző is. Én mikor megkértem exem, h hagyjon (eleinte nem akarta), akkor ő legalább megértette és tiszteletben tartotta a kérésem. Mkettőnknek szar volt az az időszak, de csak így tudtul lezárni
2014. jún. 15. 16:03
 14/21 A kérdező kommentje:
És azóta mennyire sikerült túltenned magad?
2014. jún. 15. 16:05
 15/21 Költőnő? ***** válasza:
még így is kúva nehéz volt, ő szakított, én még szerettem. Lassan de biztosan igen.
2014. jún. 15. 16:07
 16/21 A kérdező kommentje:
Mennyi ideig voltatok együtt, ha nem titok?
2014. jún. 15. 16:09
 17/21 Költőnő? ***** válasza:
2 év
2014. jún. 15. 16:10
 18/21 A kérdező kommentje:
Csak, amikor megismerkedtem vele teljesen úgy éreztem, hogy ő az igazi. Talán még ma is azt érzem és nem szeretném elveszíteni.
2014. jún. 15. 16:16
 19/21 anonim ***** válasza:
Miért mentetek szét?
2014. jún. 15. 16:19
 20/21 Költőnő? ***** válasza:
én is így voltam vele, de az irreális ragaszkodás megöl és csak időpocsékolás. Ha ő az igazi, ezzel akkor sem segítesz a dolgokon sztem.
2014. jún. 15. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!