Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék "átalakitani" egy haveri kapcsolatot együttjárássá?
Hogyan adjam tudtára hogy akarom? Vagy először is: hogyan szerezzek önbizlmat? Már rég tudom magamról hogy jó csaj vagyok, de mégse sikerül soha azzal összejönni, akit én választok.
Nem egyszerü csábitó, hanem HAVERT-elcsábitó női praktikákat várnék.
Van barátnője egyébként, de totál értelmetlen az a kapcsolat és abszolút kézenfekvő lenne ha velem járna. :)
nem szep dolog, de batoritsd h szakitson. viszot ne fikazd tul sokat a baratnojet. mikor panaszkodik ra adj neki igzat es lazitsd h ezt ne turje tovabb :p
toltsetek sok idot kettesben, flortolj vele. tegyel megjegyzeseket,celzasokaat poenkodva h XY azt hitte h jartok vagy kerdezte h miert nem jartok mikor olyan jol egyeztek, stb.
"jó csaj vagyok"
"Van barátnője"
"kézenfekvő lenne ha velem járna"
Na ez aztán a jó csaj... Lehet, hogy jól nézel ki, de belül annál kevesebbet látok benned (legalábbis így elsőre, ennyiből)
Szerintem az egyáltalán nem bűn, ha egy nőnek van önbizalma, és nem szerénykedik, meg nem arra pazarolja a drága idejét-enerhiáját, hogy mondjuk sír, mert "kövér" vagy nagy az orra stb. miket szoktak még kitalálni, amiben a kedves média is segít... Én nagyon örülök, hogy végre nem a felesleges önbizalomhinyt hallom valakitől. Ez csak a nálunk jellemző (ál)szerénység-kultúra.
Üdv
egy másik jó csaj ;)
ok, koszi a valaszokat.. meg varok egy kicsit, addig is sokat leszunk kettesben, es ha semmi, akkor egy ido utan tenyleg rahagyom. nem akarok kockaztatni, nameg sokaig abrandozni sem mert ez a legrosszabb.
4.valaszolo bocsmar, de ha arrol folyik a panaszaradat hogy "jaj de ronda vagyok", akkor meg az a baj. Amugy meg hiaba van onbizalmam, ha igy is felenk es besz@ri vagyok. Az hogy miert "kezenfekvo" velem jarnia, az egy kulon tortenet, ne itelkezz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!