Szerintetek is egyre elterjedtebb, hogy sok férfi
egyáltalán nem talál párt magának?
Figyelt kérdés
Ismerősi körömben egyre több azon huszon, harmincas éveikben lévő férfiak száma, akik nem találnak párt maguknak, soha nem volt még kapcsolatuk. Szerintetek mi lehet ennek az oka?
Tizes, ne álltasd magad. Ez nem általános probléma.
2014. jún. 14. 18:19
12/19 anonim válasza:
"még ha az elképzelés meg is van, nem tudják jól tálalni a dolgot"
Hát ez az én legfőbb gondom, hogy "tálalni kell". Nem mindegy mit mondassz, hogyan mondod, mikor mondod, mert mindennek meg kell várni a megfelelő pillanatot. Nem a lényeg a lényeg, hanem a szavak meg az idejük. Azon kívül a fiatal 20-on éves lányok csak a menő srácokkal állnak szóba. Vagyis nem szó szerint szóba, hanem azokkal szórakoznak meg nekik keresik a társaságukat. Aki meg nem lóg állandóan az egyetemi kocsmában meg nem a mai divat szerint lövi be a haját az max akkor jó, ha épp nincs a közelben egy másik ismerős "alfa hím" sem és hiába próbálnék kérdezgetni a tanuláson kívül másról is, nekik csak a facebook megy meg a "ki mit csinált tegnap". Másról képtelenek beszélni vagy legalábbis nem velem.
2014. jún. 14. 18:21
13/19 anonim válasza:
A fent megnevezett srácok egy része nemes egyszerűséggel nyúlbéla, tudom, mert én is ebbe a csoportba tartoztam. Csak annyit kellene tenniük, hogy rájönnek, mik az értékeik, és hogy ezerszer többet érnek, mint a tipikus átlag magyar fiatal csaj, aki dolce vita él a mának, nem érdekli semmi, csak a buli, és nem tisztel semmit és senkit. Na ha ez a felismerés megtörtént lehet menni csajozni.
2014. jún. 14. 18:30
14/19 A kérdező kommentje:
Utolsó, mit értesz nyúlbéla alatt? mert beszéltem én már olyannal akinek az a munkája, hogy vadidegen emberekkel kontatktust teremtenie egész nap és elmondása szerint három éve csinálja, ebből adódóan nem hiszem, hogy félénk és visszahúzódó, de párt azt nem talál.
2014. jún. 14. 18:37
15/19 anonim válasza:
Tadammm. A leszavazásom kb. csak engem igazolt. Mert ugye mindig a másik nem a hibás, nem pedig az egyén.
12-esnek igaza van én meg befejeztem, mert már baromira unom ezt.
2014. jún. 14. 18:41
16/19 anonim válasza:
Kérdező nekem is ez volt a munkám, nem biztosíték semmire, több tényezős a dolog. Ettől még lehet olyan a természete, ami egy nőben nem kelt tetszést, lehet olyan a kisugárzása, egyszerűen csak nem találja az ideálist, nem tudja hol kellene ismerkedni.
2014. jún. 14. 18:58
17/19 anonim válasza:
Ezzel nem csak a pasik vannak így sztem. 28 évesen 3 éve egyedül , mert nem találok normális pasit. Randiztam párszor a 3 év alatt de a mai pasik csak a szexre hajtanak és ha nem adod magad 1-2 randi után akkor eltűnnek :)) Szóval lehet ezeknek a pasiknak nem csak a testiséget kellene keresniük és lehet még párt is találnának!!! :)))
2014. jún. 16. 10:05
18/19 anonim válasza:
"Randiztam párszor a 3 év alatt de a mai pasik csak a szexre hajtanak és ha nem adod magad 1-2 randi után akkor eltűnnek :))"
Ez azért van, mert szóba sem álltok olyan pasival, akinek nem csak szexre kellenétek... De sebaj ráérsz válogatni, még van kemény két jó éved.
2014. jún. 16. 18:04
19/19 anonim válasza:
Mint ahogy ti se álltok szóba az olyan csajokkal, akik normálisak. Szóval be lehet fejezni az önsajnálatot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!