Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek is egyre elterjedt...

Szerintetek is egyre elterjedtebb, hogy sok férfi egyáltalán nem talál párt magának?

Figyelt kérdés
Ismerősi körömben egyre több azon huszon, harmincas éveikben lévő férfiak száma, akik nem találnak párt maguknak, soha nem volt még kapcsolatuk. Szerintetek mi lehet ennek az oka?
2014. jún. 14. 17:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom :/ 27/f szűz
2014. jún. 14. 17:43
 2/19 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban! :D
2014. jún. 14. 17:43
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Hogy a férfiak egy kisebb csoportja jár körbe, és dugja a nőket.
2014. jún. 14. 17:44
 4/19 Zsebvirág ***** válasza:
A nők nem olyanok mint régebben. Egyre több az erős, önfenntartó és sokszor a férfit lenéző nő aki inkább él egyedül vagy játszik a férfiakkal. Régebben sok gyenge, kiszolgáltatott nő volt aki 18 évesen szült és szinte mindig kitartották őket. Ma már ez nem így van.
2014. jún. 14. 17:45
 5/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok érintett a dologban, csak mivel önkéntesként lelki segélyszolgálaton dolgozom, egyre több ilyen "eset" kerül elém és megdöbbentőnek tartom. Az én fiatalkoromban ez azért még nem volt ennyire gyakori.
2014. jún. 14. 17:45
 6/19 piriiiiii ***** válasza:
0%
Az az oka, hogy srácok, maflák vagytok!
2014. jún. 14. 17:48
 7/19 anonim ***** válasza:
Nekem úgy tűnik hogy a kevésbé nyitott vagy jóképű férfiak is válogatósak...emiatt ha akarnák őket nekik nem kell a lány, de sokuk viselkedése az ami még a kedvesebb lányokat is elriasztja... Mert ha hiszik, ha nem, gázak
2014. jún. 14. 17:51
 8/19 anonim ***** válasza:
Elég nekik a kaland, és nem mernek komoly kapcsolatot kezdeni. Ráadásul félősek is ha arról van szó hogy ismerkedés egy normális lánnyal!
2014. jún. 14. 17:52
 9/19 anonim ***** válasza:
58%

Ha csak az oldalból indulok ki, akkor elég gyakori tényleg és az ok az, hogy nagyon sok a nőgyűlölő, de pont ezért nem akarok ebből az oldalból kiindulni.

Az a baj, hogy ezek a srácok nem szocializálódnak, nem járnak el, ha meg igen, akkor sem igazán tudnak mit kezdeni egy nővel, még ha az elképzelés meg is van, nem tudják jól tálalni a dolgot.

2014. jún. 14. 18:14
 10/19 anonim ***** válasza:
40%

így van,mivel magasak az ellenkező nem igényei,és ha már nem vagy tökéletes külsőre,akkor szóba sem állnak veled...

Oka nagyon sokrétű lehet,én sem tudnám leírni konkrétan röviden miért vagyok ilyen,mert ahhoz tudni kell azokat a dolgokat is,amik történtek velem az életben.

Nagyon sok visszautasítás,megalázás,a lányok részéről semmilyen érdeklődés,családban lévő nagyon sok probléma és megaláztatás ott is,családi problémák folyamatosan,és még sok egyéb történés...

Az nem igaz,hogy nem akarnának sokan komoly kapcsolatot,csak nem veszitek őket legtöbbször emberszámba sem,olyan mintha ott sem lennének nagyjából.Az én ismerőseim közül is a legtöbb szingli,hasonló helyzetben van,komoly kapcsolatban gondolkozik kizárólag,és mégsem jön össze semmi nekik se,nekem se...

Ez a valódi probléma.

23/F

2014. jún. 14. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!