Szerintetek is egyre elterjedtebb, hogy sok férfi egyáltalán nem talál párt magának?
Ha csak az oldalból indulok ki, akkor elég gyakori tényleg és az ok az, hogy nagyon sok a nőgyűlölő, de pont ezért nem akarok ebből az oldalból kiindulni.
Az a baj, hogy ezek a srácok nem szocializálódnak, nem járnak el, ha meg igen, akkor sem igazán tudnak mit kezdeni egy nővel, még ha az elképzelés meg is van, nem tudják jól tálalni a dolgot.
így van,mivel magasak az ellenkező nem igényei,és ha már nem vagy tökéletes külsőre,akkor szóba sem állnak veled...
Oka nagyon sokrétű lehet,én sem tudnám leírni konkrétan röviden miért vagyok ilyen,mert ahhoz tudni kell azokat a dolgokat is,amik történtek velem az életben.
Nagyon sok visszautasítás,megalázás,a lányok részéről semmilyen érdeklődés,családban lévő nagyon sok probléma és megaláztatás ott is,családi problémák folyamatosan,és még sok egyéb történés...
Az nem igaz,hogy nem akarnának sokan komoly kapcsolatot,csak nem veszitek őket legtöbbször emberszámba sem,olyan mintha ott sem lennének nagyjából.Az én ismerőseim közül is a legtöbb szingli,hasonló helyzetben van,komoly kapcsolatban gondolkozik kizárólag,és mégsem jön össze semmi nekik se,nekem se...
Ez a valódi probléma.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!