Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ferfiak, mire utalhat ha azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak, mire utalhat ha azt mondja hogy nalam nem talal jobbat?

Figyelt kérdés
Osszevesztem a baratommal es kiakart bekulni, azt mondta nekem hogy nalam jobbat nem talal. Nekem ez egy kicsit ugy hangzik hogy sajnos most csak te vagy most jo leszel nekem, kesobb majd meglatjuk

2013. dec. 25. 18:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Hogy lehet félreérteni a legszebb bókot ami csak elhangozhat egy férfi szájából?

Azt jelenti te vagy neki a legjobb a világon.

2013. dec. 25. 18:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen volt a kapcsolatotok, mi miatt romlott meg. - meg milyen hangsúllyal mondta.
2013. dec. 25. 18:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Arra utal, hogy kicsik az igényei...
2013. dec. 25. 18:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyetértek az első hozzászólóval. Nem használt időhatározót. Ráadásul ki akart békülni, nem pedig csak megfektetni pl.
2013. dec. 25. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!