Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van ez? Tényleg minden...

Miért van ez? Tényleg minden átlagon felül értelmes pasi ilyen?

Figyelt kérdés

Általában az átlagnál okosabb, intelligensebb pasik vagy gyikok, vagy nem képsesk a normális emberi komunikációra, kirekesztődnek a környező baráti körökből, és ők lesznek a tipikus Hollywood filmjeiben gyakran látott lúzerek.

Ezzel szemben a nőkre ez általában egyáltalán nem igaz.

2014. jún. 14. 15:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kérdező a suli utáni mit fognak magukkal kezdeni az igaz tőle is függ de ha nem a rokonja valamelyik befolyásos egyénnek akkor logikus,hogy nemfogja igába hajtani a fejét ami csak a túl élésre elég nem pedig a megélhetésre!
2014. jún. 14. 15:32
 12/18 811 válasza:
nekem a kérdés leírása/kifejtése picit önellentmondásos. Azt gondolom, hogy az intelligenciához sorolandó az érzelmi intelligencia is. Aki meg mint írtad: "kirekesztődnek a környező baráti körökből", vagyis antiszocok, azoknál valami az érzelmi intelligenciával nem okés => vagyis nem lehetnek intelligensek.
2014. jún. 14. 15:50
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ez azért van, mert mivel intelligensebbek a környezetüknél, nehezen találnak hasonló kaliberű embereket, akikkel tényleg van közös témájuk, stb, ezért nehezebben találnak igazi barátokra. DE mindez igaz a nőkre is.
2014. jún. 14. 16:06
 14/18 anonim ***** válasza:
Az intelligencia és az érzelmi intelligencia két teljesen különböző dolog, gyakorlatilag semmi közük egymáshoz.
2014. jún. 14. 16:08
 15/18 anonim ***** válasza:

Mekkora egy ótvar nulla lehetsz kérdező!

Egyébként még tévedsz is. Elég valószínű, hogy "átlagon felül értelmes" férfi vagyok. Mensa HungarIQa tag vagyok, diplomám van, phd-zni készülök, mellette dolgozom egy tanácsadócégnél, és saját vállalkozásom is van. Mindemellett van egy tökéletes barátnőm, aki után megfordulnak az utcán. Mindenkivel nagyon hamar nagyon jó kapcsolatot tudok kialakítani, bármikor bármiről, bárkivel el tudok beszélgetni.

Amíg nem találtam meg azt a nőt, aki tényleg értékes, addig pedig bárkit megkaphattam. Lementem egy szórakozóhelyre, és tényleg kiválasztottam, hogy kit viszek el aznap este, és elvittem.

Még most is rengeteg fesztiválra járok, élem az életem.

JA és mellette elég magas vagyok és 5 éve testépítéssel foglalkozom.

2014. jún. 14. 17:37
 16/18 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Nagyon örülök h ennyire jó neked, de nem kell bebizonyítanod nekem h tökéletes vagy.

Remélem a jövőben is ilyen hiper-szuper lesz az életed és megtelsz szerénységgel, bàr ahogy a kommentedet olvasom ez elléggé nagy kívánságnak tűnik.

2014. jún. 14. 19:24
 17/18 anonim ***** válasza:

Én fővárosi, vagy nyugati és emellett nagyon magasan képzett (nem csak egy-diplomás) emberek között mozgok, egyáltalán nincs ez így.:)

Az ilyen férfiak ugyanolyanok, mint az ilyen nők: okosak, humorosak, nyitottak a világra, mindenről lehet velük beszélni. Csodálatos egy olyan férfi, akivel lehet a valutáról is beszélni, és a legújabb filmről is.

Ha te a 18 éves stréberektől beszélsz, mint "okosabb, intelligensebb pasik", akkor arról nem tudok nyilatkozni.

27L

2014. jún. 14. 20:33
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerntem nem jól közelíted meg a dolgot.. "átlagnál okosabb, intelligensebb pasik is tudnak közvetlenek lenni, de tán pont az eszük miatt nem igazán hajlandóak folyton társaság középpontjában lenni /vagy mert nem akarnak, vagy nincs rá idejük stb/ attól, hogy valaki okos attól még egyáltalán nem muszáj páváskodnia a tudásával mások előtt (akkor ha ezt teszi akkor meg ezért szólják meg...)

A tipikus lúzer fajta akit említesz.. egy ilyet sem ismerek, pedig sok ismerősöm van.

Nők: van aki szintén elvonul van aki meg nem..ez szerintem nem ész kérdése..

2014. aug. 18. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!