Van itt valaki, aki ismerkedne kövér, alacsony,18 éves lánnyal? 160 cm, kb 90 kg. Vidám, mosolygós, vicces, értelmes.
Jaj, szegénykém!
Menj el egy orvoshoz, vizsgáltasd ki magad, és kérj tanácsot a fogyókúrára vonatkozóan.
Szüleid még szégyelljék magukat!
én igen!
DE: no offense, ne sértődj meg - változzunk együtt. Persze a belső a fontos, de én nem érzem jól magam vékonyan a bőrömben, szeretném kicsit kigyúrni magam. Meg a sport egészséges. Nem kell szupermodellnek vagy testépítőnek lennie mindenkinek, de sportosan egészségesnek igen. Úgyhogy változhatnánk együtt, motiválhatnánk egymást, mert ehhez kell a bíztatás. Amúgy évek óta most tudtam először 2 kiló súlyt felszedni magamra, szóval nincs lehetetlen.
23/F
Én nem voltam bunkó.
Te vagy a bunkó, mert oktalanul lebunkózol mást.
Csak féltem az egészségét, jövőjét. Mert nem kapkodnak az ilyen lányokért a pasik. Max. a hasonló betegek, mint ő. Mert az elhízás betegség.
És láttam már a saját osztálytársamat levegőért kapkodni, hasonló súlykategóriában volt. A mentő vitte el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!