Miért van ez? Tényleg minden átlagon felül értelmes
pasi ilyen?
Figyelt kérdés
Általában az átlagnál okosabb, intelligensebb pasik vagy gyikok, vagy nem képsesk a normális emberi komunikációra, kirekesztődnek a környező baráti körökből, és ők lesznek a tipikus Hollywood filmjeiben gyakran látott lúzerek.
Ezzel szemben a nőkre ez általában egyáltalán nem igaz.
Nem tudom, hogy mennyire általános, de rám nagyon igaz. Mondjuk emberi kommunikációra képes vagyok, de a többi stimmel.
2014. jún. 14. 15:14
2/18 anonim válasza:
Én meg azt mondom nem kellene általánosítani, sem válogatni annyira. Minden nemnek megvannak a hibái, senki sem tökéletes. Te talán tökéletesnek tartod magad kérdező?
2014. jún. 14. 15:16
3/18 anonim válasza:
csak az marad normális aki iszik... hát egy darabig kilehet bírni piával. bár sztme inkább az átlag ember a gyík ;)
2014. jún. 14. 15:17
4/18 anonim válasza:
Csak mert a hoolywoodi filmekben így van, attól ez még nem igaz. Az én ismerősi körömben is vannak ilyenek, de hatalmas partyarcok.
5/18 anonim válasza:
Ez baromság.. általánosítás, átlagnál okosabb pasik is lehetnek helyesek vagy lehetnek "nagy dumások"...
6/18 anonim válasza:
Khm... Kikérem magamnak! Ez nem igaz. Aztán ki tudja lehet, hogy akik ide írnak like me, csak az egoista kategóriába tartoznak. :)
2014. jún. 14. 15:18
7/18 anonim válasza:
ez hülyeség :) én is intelligens vagyok mégse vagyok ilyen meg még sok más ilyen férfit is ismerek
2014. jún. 14. 15:19
8/18 anonim válasza:
igen, és ők lesznek a te főnökeid :)
2014. jún. 14. 15:20
9/18 anonim válasza:
Én is intelligensebb vagyok az átlagnál, legfeljebb egy kicsit a beszéddel van gondom néha-néha, amikor már tényleg nem tudom mit válaszoljak valakinek, de amúgy elvagyok...
Sőt sulimból ismerek szabályos zseniket és ők a legkisebb gond nélkül elbeszélgetnek veled (akármilyen nyelven) akármiről, úgy, hogy csak néznél. És nem érzed azt, hogy száraz adatokat rágnak a szádba.
2014. jún. 14. 15:23
10/18 A kérdező kommentje:
Tény h mindenkinek vannak hibái.
Ha túlzottan általánositottam, s ezzel megbántottam valakit, akkor attól bocsánatot kérek.
Egyszerűen csak túl sok ilyen sráccal találkoztam már. S mikor látom h a hülye izomagyak akiknek néha fogalmuk sincs arról h mit fognak kezdeni magukkal miután elvégezték a sulit (márha sikerül nekik) a nagyarcok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!