Megsértődhet arra, ha földre tettem az íját?
Randizgatok egy csajjal aki íjász. Van egy nagy becsben tartott íja amit múltkor a tudta nélkül elvettem felhúztam és lőttem is ki vele nyilat. Akkor ért ki hozzám amikor épp ledobtam a földre. De nem erővel, meg közelről. De ő ezen annyira megsèrtődött meg haragszik, hogy nem tudom mi lesz velünk. Ennyire hisztis, vagy minden íjásznak szent ès sérthetetlen az íja???
22F
"De csak egy tárgy mindegy"
Ja igen és ez a tárgy attól függően milyen fajta több százezer forintot is megér. Az 5-ös tökéletesen összefoglalta. Nagyon okos gyerek vagy. Mondhatni felelősségteljes, felnőtt férfi... És ilyeneknek vannak kapcsolataik, nevetséges...
Miért lennék kinai?
Ő azt mondja tisztelik az íjakat akik foglalkoznak ezzel a sporttal, tárggyal mert egy darab történelem mert eszmei értéke van. Az a baj h én ezt nem tudom megérteni így továbbra sem értem a kifakadását...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!