Megsértődhet arra, ha földre tettem az íját?
Randizgatok egy csajjal aki íjász. Van egy nagy becsben tartott íja amit múltkor a tudta nélkül elvettem felhúztam és lőttem is ki vele nyilat. Akkor ért ki hozzám amikor épp ledobtam a földre. De nem erővel, meg közelről. De ő ezen annyira megsèrtődött meg haragszik, hogy nem tudom mi lesz velünk. Ennyire hisztis, vagy minden íjásznak szent ès sérthetetlen az íja???
22F
biztos nagyon félti
a virág jó ötlet,meg kérjél elnézést ,meg nem tudtad stb
1. Miért a tudta nélkül vetted el, mértnem kérted el tőle, vagy kérdezted meg róla.
2. "nagy becsben tartott", ha ezt tudod a tárgyról, akkor miért a. veszed el b. dobod le a földre.
3. Én valószínűleg felvettem volna a földről az íjat, kivettem volna a tegezből egy nyilat, és a gyomrodba vágtam volna...mégis mi visz rá arra, hogy elvedd más "nagy becsben" tartott dolgát, és még dobáld is.
4. Egyáltalán nem hisztis... ha lenne egy modellhajód amit nagyon imádnál, esetleg te építetted volna anno...és tudná, hogy neked az nagyon fontos, mégis elvenné, és pl. a wc mellett találnád meg legközelebb, gondolom tetszene.
Na jó talán a 3. pontot kicsit eltúloztam... de szerintem érthető a helyzet ami most részéről van...
(ha pl. nem lennénk jóban az illetővel még annyira, esetleg csak azon dolgozunk, hogy majd lehetne valami, és csinálna egy ilyet, hát mondanom sem kell, hogy maga alatt vágná a fát)
Előző voltam.
Csak a saját egyik kedvenc virágomat tudom mondani, a jácintot. Erős, és jó, kellemes illata van, + lila, rózsaszín, fehér is van belőle.
(de bármilyen is, mindenképpen cserepes virágot kellene, mert az legalább még él...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!