Érettségis lányok! Ezt jól tettem ma?
Figyelt kérdés
Odamentem egy random érettségiző lányhoz, aki ült a padon majd érdeklődtem az érettségi felől. Dumáltunk, de inkább én kérdezgettem, ő meg válszolgatott. Lehet, hogy megijedt, hogy miért mentem oda? Közben bemutatkoztam neki és ő is, de nem történt számcsere, semmi randikérés. Csak dumáltunk erről. Mondjuk nem akartam felszedni, csak tágító gyakorlat volt ez (szociális terem tágítása). Kb 10 percet dumáltunk, majd elköszöntem, és további sok sikert kívántam. Kissé passzív volt a csaj. Mit gondolnátok ez után rólam? :-D2014. máj. 6. 16:05
1/13 anonim válasza:
Szép munka volt, G., büszke vagyok rád.
3/13 anonim válasza:
inkább ő mit gondolt. szerencsétlen csaj le is volt stresszelve, rá volt koncentrálva az érettségire meg minden szharra, te meg kérdezgeted. oké, neki figyelemelterelés, de ilyenkor ne várj senkitől se sokat.
4/13 Sowilo válasza:
Azt gondolom, hogy gyakorlod az ismerkedést idegen emberekkel, próbálod legyőzni a gátlásaidat, stb. Ha ezt minden nap megcsinálod, hamarosan fejlődni fogsz. Jól teszed. Hogy ki mit gondol, ne foglalkoztasson. Én is sokáig csináltam napi rendszerességgel.
A szociális körödet ez nem tágítja. Azt az tágítja, ha összebarátkozol vele, és esetleg megismered az ő barátait is, és így tovább.
5/13 anonim válasza:
első megmondta a tutit poénosan,
Sowilo nevű felhasználó pedig elmondta valójában mi is történt...szóval ez igazából senkit nem érdekel, ez miatt nem fognak rólad gondolni semmit, viszont csináld csak tovább, mert ez neked jót tesz
7/13 anonim válasza:
Én a lány helyében elküldtelek volna a fenébe ezzel így pár perccel érettségi előtt. Szerintem ráért volna ez utáni is. Az oké, hogy a szociális tered tágítani akarod, de az időpontválasztás nem a legjobb volt. Szegénynek nem volt elég baja, te még zavartad is.
8/13 A kérdező kommentje:
Erettsegi utan volt egy setaloutcaban. Gyokerek kedveert.
2014. máj. 8. 09:42
9/13 anonim válasza:
Jó, hát akkor ezt miért nem írtad le? A "további sok sikert kívántam" szövegből meg számomra egyértelmű volt, még reggel 8 előtt történt az egész, nem délután.
10/13 anonim válasza:
kívánom, hogy az életben is úgy viszonyuljanak hozzád az emberek, mint ahogy te itt a válaszolókhoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!