Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Érettségis lányok! Ezt jól...

Érettségis lányok! Ezt jól tettem ma?

Figyelt kérdés
Odamentem egy random érettségiző lányhoz, aki ült a padon majd érdeklődtem az érettségi felől. Dumáltunk, de inkább én kérdezgettem, ő meg válszolgatott. Lehet, hogy megijedt, hogy miért mentem oda? Közben bemutatkoztam neki és ő is, de nem történt számcsere, semmi randikérés. Csak dumáltunk erről. Mondjuk nem akartam felszedni, csak tágító gyakorlat volt ez (szociális terem tágítása). Kb 10 percet dumáltunk, majd elköszöntem, és további sok sikert kívántam. Kissé passzív volt a csaj. Mit gondolnátok ez után rólam? :-D
2014. máj. 6. 16:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Tovabbi sok sikert az elkovetkezendo napokra ertettem...ulj be az iskolpadba egy szovegertesi erettsegire te here. :)
2014. máj. 8. 14:28
 12/13 Sowilo ***** válasza:
Ilyen mentalitással nem igen fogsz fejlődni....
2014. máj. 9. 17:18
 13/13 anonim válasza:
Pont hétfőn ültem be, és hibátlant írtam. Egyébként nem tudom, mit vársz attól, aki épp akkor írta az érettségit, és esetleg rosszul sikerült neki. Azt vártad, hogy ilyenkor mindenki jópofát vág hozzád? Szerintem nagyobb gondja is volt, minthogy veled foglalkozzon.
2014. máj. 10. 06:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!