Rosszul tettem?
Figyelt kérdés
Van egy srác munka társam, és múltkor egyszer elvitt, egy közeli városba mert mind a ketőnknek arra volt dolga. másnap reggel mikor dolgoztunk, mondta hogy vissza felé is el tudott volna hozni csak nem volt meg a számom és nem tudott felhívni, mástól meg nem akarta elkérni mert nem tudta mit szólna a barátom hozzá, és nem akart gondot. Én ennek a napnak a végén egy lapra felírva oda attam a számom neki. meglepődött és azt mondta na még ilyen nem is volt eddig hogy egy lány csak így megadja neki a számát. Most akkor elcsesztem? azt hiszi hogy hú de bejön nekem? Hogy hozzam esetleg helyre?2014. márc. 22. 00:20
1/3 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle hogy elmentette e már a számodat amit adtál neki a papíron, hogy meglegyen neki, nehogy újra előforduljon hogy kell a számom és nincs meg. aztán utána vált témát lazán majd a pasidra.. pl néz valami virágra és mond neki hogy a barátom minap oan kedves volt hozott nekem virágot.. kész, felfogta hogy a számot azért kapta hogy meglegyen ha kell, és hogy van pasid, akit nagyon szeretsz.
2/3 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek, mesél neki a barátodról, hogy mennyire szereted, persze nem direktbe, és venni fogja a lapot.
3/3 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük mondtam neki hogy én azért adtam meg számom hogy ha valami van akkor eltudjon érni, és ne értse félre, azt mondta hogy nem dehogy is ö is csak viccelt ezzel a szöveggel hogy ilyen még nem volt. Ma este irt hogy elmentette a számom és hogy jó éjt.
2014. márc. 23. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!