Elvárás ma már a borotvált hónalj?
Figyelt kérdés
Eljött a rövid-ujjú idény és ez szöget ütött a fejemben.
Nincs madárfészek a hónom alatt, szerencsére világos és nem dús de azért csak megkérdezem, le kéne szedjem?? 18F
2014. jún. 13. 00:29
11/20 A kérdező kommentje:
Nekem is ez forog a fejemben :D
Köszönöm a válaszokat, akinek van kedve ossza meg mi jó neki önmagán/ mit szeretne látni a párján (aki férfi) :D
szívem szerint nem is borotválkoznék, csak a társadalom ezt nem így látja, és ennyit megteszek szívesen hogy ne legyek egy számkivetett :D
2014. jún. 13. 01:04
12/20 A kérdező kommentje:
Tyű na az olló nem. Tépné mint a rosseb, inkább a hajnyíró :)
2014. jún. 13. 01:05
13/20 anonim 

válasza:

Én levágom, de ettől nem kellek jobban a nőknek.
14/20 anonim 

válasza:

Mi jó nekem önmagamon?
Válasz: Minden, de főleg a faszom.
Mit szeretnék látni a páromon?
Válasz: A párom. :D Aztán majd gondolkozok tovább.
15/20 anonim 

válasza:

Egy ferfi legyen szoros. Csak rovidre kell vagni geppel.
16/20 anonim 

válasza:

Szerintem mindegy... :) :) Nekem ígyis-úgyis bejön. :)
18/20 anonim 

válasza:

hagyjad nyugodtan teljes hosszra, vonzó.
19/20 anonim 

válasza:

mikor elkezdett nőni kb rögtön lekaptam, mert úszok, és kényelmesebb is szerintem. persze mindenki maga dönti el. van olyan edzőtársam, aki nem nyúlt még hozzá, szóval ki, hogy szereti. ha gondolod borotváld le egyszer, aztán megtapasztalod, hogy jobb.(egyszeri borotválkozás után, nem fog olyan durván megerősödni mielőtt azt gondolnád)
20/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, megkurtítom picit akkor lesz nyerő:)
2014. jún. 14. 02:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!