Elvárás ma már a borotvált hónalj?
Figyelt kérdés
Eljött a rövid-ujjú idény és ez szöget ütött a fejemben.
Nincs madárfészek a hónom alatt, szerencsére világos és nem dús de azért csak megkérdezem, le kéne szedjem?? 18F
2014. jún. 13. 00:29
1/20 anonim 

válasza:

Hát... Szerintem higiénikusabb sokkal, nem arról van szó hogy elvárás, de ajánlott. Szóval szerintem szedd le :)
2/20 anonim 

válasza:

szerintem is szedd le. elég visszataszító tud lenni:/
3/20 anonim 

válasza:

szerintem csak a csiga csupasz, a férfi szőrös :D
4/20 anonim 

válasza:

Fürödni kell rendesen nem leszedni, mint az ovisok.
5/20 anonim válasza:
NE SZEDD LE.
kifejezetten szexi szerintem ha egy fiúnak nem csupasz a hónalja. én az ellenkezotol kapok frászt.
19 L
6/20 anonim 

válasza:

Összezavarodtam. :/ Te is, kérdező?
7/20 A kérdező kommentje:
a földön semmi higiéniai problémám nincs, nem vagyok büdös, csak nem szeretnék beégni..
kompromisszum: rövidre kell vágni valahogy :D
2014. jún. 13. 00:57
8/20 anonim 

válasza:

Időnként szakálvágóval lekapom, mert sportolok és így könnyebb illatosabbá varázsolni. Nem borotválom baba popsira.
A trend kedvéért nem piszkálnám, de nekem így jobban bevált.
9/20 anonim 

válasza:

Ott van amúgy a hajnyíró. :D Azzal levágod rövidre seperc alatt.
10/20 savanyújóska 

válasza:

Ha ügyes kezed van, ollóval, de ha óvatosan csinálod, borotvával is lehet rövidre szelni. Én a rövidet javaslom, praktikus, és még ízlésesnek is mondható. (Legalábbis látszik, hogy foglalkozol a kérdéssel, ami mindenképpen pozitív!:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!