Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borotvált hónalj fiúknál vagy nem?
Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 19:36
1/19 WhiteLabel válasza:
Én borotválom, főleg nyáron, ilyenkor még sűrűbben, egyik az hogy nagyon büdös ha nincs borotválva a másik meg hogy nem túl szép ha feszítek a strandon és kilógnak a kutyák.
2/19 anonim válasza:
csak ha nem szereted a dezodort.
3/19 anonim válasza:
Nekem tetszik, mert kevésbé lesz tőle izzadt, és valahogy nálam az ápoltsággal függ össze.
Csak ne ess túlzásokba. Borotvált láb, kar...na ez már undorító.
4/19 anonim válasza:
19:37 ha undorító akkor ti miért borotváljátok?
5/19 anonim válasza:
Szerintem ne borotválja. Nem férfias. Én a férjemet leszoktattam róla. Hála Istennek.:))
6/19 anonim válasza:
Undorító a férfiaknál. Tőlünk elvárják, mégis mit szólnál, ha a lányok szőrös lábbal mászkálnának az utcán?!
Nem gondoltam, hogy ehhez is külön magyarázatot kell fűznöm...
7/19 anonim válasza:
máshol nem kell (arcon kívül, bár ez egyénfüggő) de a hónalj szőr nagyon igénytelen és undorító szerintem.... én rászólnék a barátomra ha nem szedné le.
8/19 anonim válasza:
nekem ku**ra nem jön be ha a pasinak a hónajkutyája ott ágaskodik.BORTVÁLD ;)
9/19 anonim válasza:
énmeg elküldeném a fenébe azt a lányt aki rámszólna hogy szedjem le! miaz hogy undorito... olloval levágom rövidre de nemfogom leborotválni hogy szurjon... nem lóg ki és amugy is világos szinü ugyhogy kuss
10/19 anonim válasza:
Csak egy kérdés: ha a hónalja zavar, a mellkas láb stb miért nem? Én pl leborotválnám azt is de mivel mindenki szerint ciki, ezért nem. Viszont sztem elég ostobán hat h a hónaljam szőrtelen, míg máshol rendesen szőrös vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!