Volt már olyan veletek, hogy elsőre nem jött be a fiú/lány?
Figyelt kérdés
De amikor jobban megismertétek és beszélgetettek, elkezdtetek vonzódni felé és érezni valamit?2014. jún. 12. 16:30
1/9 anonim válasza:
Velem pont így történt. :) 3 éve vagyunk együtt. Meg hódított! :P
2/9 anonim válasza:
fordítva :) én hódítottam meg a lányt :P
4/9 anonim válasza:
Volt. De miután jobban megismertem, már beengedtem.
5/9 anonim válasza:
Igen volt, de nem lett belőle semmi.
7/9 anonim válasza:
Volt, kétszer is. Többéves kapcsolat lett mindkettőből.
Fontos a külső, de csak emiatt nem lehet, vagyis szerintem nem jó ötlet rögtön leépíteni valakit, inkább ismerd meg előbb, lehet, hogy szimpatikus lesz.
8/9 PearlDiver válasza:
Volt! A barátnőmmel először 2 éve találkoztam, akkor is láttam hogy jó nő, de mondták róla ismerőseim hogy nem jó fej, nem is foglalkoztam vele. Aztán tavaly beütött a nagy szerelem, megismertem és láttam hogy a rossz nyelveknek nem volt igazuk :)
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!