Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ugye ez sok elsőre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye ez sok elsőre?

Figyelt kérdés

Az, hogy első találkán kettesben egy kis vidéki háznál lennénk?

Szerintem az, de ő jó ötletnek tartja. Én először más körülmények között találkoznék vele, hogy megismerjem személyesen is előbb... aztán később jöhet ez is.

Amúgy csak azért tettem fel a kérdést, mert aludnom kéne, de nem tudok, mert rajta agyalok, ő meg nem jön fel, pedig úgy volt, hogy igen :S

2013. máj. 16. 01:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Első találkozásra senkivel ne legyél ilyen helyen......ki tudja , hogy milyen akármilyennek utathatja magát na meg persze ott a szex lehetősége igy, nem hiszem , hogy bele akarsz menni rögtön. Nyilvános parkos helyen kellene találkozni. Meg kell neki mondani, hogy neked egy sétához itt ott beülni valahova sokkal inkább van kedved. Ne add neki meg semmire a lehetőséget!
2013. máj. 16. 01:33
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy baltás gyilkos.
2013. máj. 16. 01:37
 3/15 A kérdező kommentje:

Nem lenne semmi olyan gond belőle, ebben biztos vagyok. Csak azért mégis, még nem is láttuk egymást személyesen, élőben.

Amúgy elég messze lakunk, így a gyakori találka egyelőre nem nagyon tud összejönni.

2013. máj. 16. 01:38
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
A netes ismerkedés utáni találkozás egyik alapszabálya, hogy soha nem találkozz első alkalommal valakivel csak kettesben. Egy nyílt, nagy forgalmú hely a megfelelő, nem egy eldugott vidéki ház ismeretlen környéken.
2013. máj. 16. 01:41
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Becsapósnak tűnik.
2013. máj. 16. 01:52
 6/15 A kérdező kommentje:

Hozzánk jött volna, csak hozzánk nem lehet szüleim miatt. Azért mondtam, hogy van egy vidéki házunk, bár nem a legmodernebb, elég régi, de azért majd megoldható lesz.

Csak elsőre mindenképp én mennék hozzá, városban sétálgatás, stb... aztán később jöhet majd az is, hogy a kis vidéki házhoz megyünk.

Amúgy mindketten lányok vagyunk.

2013. máj. 16. 01:55
 7/15 anonim ***** válasza:

Már alapból gyanús. Normális felnőtt ember első alaklomra nem szervez ilyen helyre. Maximum megemlíti, hogy majd elmentek oda is, de nem rögtön oda első találkozóra.

Nagyon beteg emberek vannak, elmész oda, nem tetszik, haza akarsz menni, mit csinálsz?

2013. máj. 16. 01:56
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon sok elsőre, és nagyon veszélyes is. Főleg egy olyan valakivel, akit még nem is láttál élőben.

Egyáltalán, biztos, hogy nő?

2013. máj. 16. 02:00
 9/15 anonim ***** válasza:
Ja, aztán odaérsz, és a csaj mellett még 3 kancigány vár.
2013. máj. 16. 02:01
 10/15 A kérdező kommentje:

A ház az én családom tulajdona, tehát ő jönne jó messziről ide. Én közel vagyok otthonhoz, de nem is ez a lényeg.

Mondtam, semmiképp se lesz első találkának ez a helye. Nem azért, mert félnék tőle, hanem egyszerűen szerintem ez sok így.

2013. máj. 16. 02:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!