Mi az ami biztos, hogy bejön elsőre?
semmi sem biztos
ha csak nem vagy nagyon jártas a pszchiológiában és nincs olyan intuíciód mint Patrick Janenek, akkor nem fogod tudni megmondani, hogy hogyan kelts olyan benyomást egy idegenbe, ami neki bejön.
nem robotok, gépek vagyunk, nincsenek erre beprogramozott dolgok.
mosolygás, kacsintás, testbeszéd - ezekkel jó benyomást tudsz kelteni.
Szerintem a Kérdező elsősorban viselkedésre gondolt, ami vonzó a fiúknak. Hát, azt kell mondjam, hogy mi nem vagyunk ilyen bonyolultak, mint Ti, Lányok. A legelső dolog, ami megragad minket, azok a külsőségek, bármennyire is gáz a dolog. Ha igényes vagy külsőre, esetleg kicsit kihívó is, de nem túlzásba esve, az mindnkinek tetszik. Ha figyeled a férfiakat egy buszon, villamoson, akármin, biztos megfigyelted, hogy kortól függetlenül megnézik azt a Lányt, aki mondjuk szoknyát és harisnyát hord. Nem kell, hogy kint legyen a p....ja, lehet ezt ízlésesen is, de ez például egy olyan dolog, ami megfigyelésem szerint mindenkinek a tekintetét oda vonzza. Még Nőkét is sokszor.
Ha tényleg nem külsőségekre vonatkozik a kérdésed, akkor még azt tudom mondani, hogy nincs az a férfi, aki ne örülne neki, ha egy lány észreveszi, és jelét adja ennek. Szemezhetsz vele, rá is mosolyoghatsz, és biztos elnyerted a tetszését. Akkor is imponál az ilyesmi, ha az illető foglalt, vagy sok a gondja, vagy akármi.
Egyébként meg a vidámság az, ami őrületesen vonzó. Ha valakiről sugárzik a jókedv, mosolyog belül, egészen más benyomást tesz, mint egy szürke, hétköznapi alak. Én legszívesebben odamennék minden mosolygós Lányhoz, hogy adjon nekem is egy kicsit a jókedvéből. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!